Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri


Ultimele cautari

Rat, bulversat de Edi Iordanescu: "Nu-l inteleg. De parca nu s-ar mai prezenta Ucraina la meci"

publicat 2024-06-16 22:15:04 (Gazeta Sporturilor)

Rat, bulversat de Edi Iordanescu: Razvan Rat, fostul capitan al nationalei Romaniei, a comentat ironic o declaratie data de Edi Iordanescu inainte de meciul cu Ucraina, de la EURO 2024.Romania debuteaza la EURO 2024 cu Ucraina, luni de la ora 16:00. Meciul de la Munchen va fi liveTEXT pe GSP.ro, cu informatii in timp real de la corespondentii Gazetei in Germania. La conferinta premergatoare partidei, selectioner Edi Iordanescu a fost intrebat de reporterii romani pe cine va trimite in poarta. ...

citeste mai mult...
Alte stiri de la Gazeta Sporturilor:
CFR Cluj iese la atac dupa declaratiile lui Gigi Becali despre Dan Petrescu: "este ultima persoana care poate sa ne dea lectii. Istoria nu il ajuta"
Duminica, suntem "2 la 1" cu Daniel Niculae! Editie INCENDIARA: dezvaluiri din culisele Rapidului si totul despre "Dosarul Pyro"
Cine este Marco Di Bello, arbitrul de la Rangers - FCSB » De la cel mai bun debutant in Serie A la suspendare pentru erori impotriva aceleiasi echipe
Mesajul transmis de Boston Celtics, duelul intre Nike si Adidas, momentul special trait de LeBron si Bronny James » Cum a inceput noul sezon al NBA?
Bogdan Stelea, portarul care a aparat pe "Ibrox" in meciul Rangers - Steaua din Liga Campionilor din 1995, are un sfat pentru jucatorii de la FCSB: "Asa au sansa sa scoata cel putin 1 punct! In oficiale, i-am cam «calarit»!"
Surpriza pe care i-o pregateste Rangers lui FCSB » Antrenorul l-a chemat de la echipa a doua
Cum arata un mic-dejun sanatos? O antrenoare nascuta in Siberia da 3 variante simple: "Am vazut ca aici nu prea se consuma"
Titularul Rapidului, absent cu FCSB si Botosani
Un sahist a fost descalificat si arestat dupa ce a lovit o videografa la finalul unui meci » Reactia parintilor: "Suntem socati"
Antrenorul lui Rangers rade de Gigi Becali: "A anuntat doua echipe, dar sper sa joace doar cu una!"
Hagi mai are si motive de satisfactie! Farul U19, victorie in preliminariile UEFA Youth League
Ionut Negoita a dat raspunsul mult asteptat, dupa intentia dinamovistilor de a avea toata baza de la Saftica
Raul Rusescu, despre o forta a Ligii 1: "E mai grav decat credeam. Ii apostrofeaza, injura si huiduie..."
Miza uriasa pentru FCSB in Scotia! Victoria cu Rangers o duce la un pas de calificare
Panduru, laude pentru un jucator de la Rapid: "Nici nu se vede ca nu a jucat"