Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri


Ultimele cautari

Show canicular la 3x3 Sport Arena Streetball! Peste doua mii de participanti, 250 de premii si momente speciale

publicat 2024-06-24 23:15:05 (Gazeta Sporturilor)

Show canicular la 3x3 Sport Arena Streetball! Peste doua mii de participanti, 250 de premii si momente speciale Caldura excesiva din weekend a pus la grea incercare participantii la cea de-a treia etapa a circuitului national de baschet 3x3 Sport Arena Streetball. Peste 400 de jucatori au jucat, de vineri pana duminica, in 190 de meciuri, pe terenurile din Universitatea Politehnica BucurestiIn finala categoriei Open Masculin, Agro Squad 2 s-a impus cu 19-17 in fata echipei Mamaia Boyz, iar Marc Mitrica, jucatorul celor de la Agro Squad, si-a luat o binemeritata revansa dupa ...

citeste mai mult...
Alte stiri de la Gazeta Sporturilor:
CFR Cluj iese la atac dupa declaratiile lui Gigi Becali despre Dan Petrescu: "este ultima persoana care poate sa ne dea lectii. Istoria nu il ajuta"
Duminica, suntem "2 la 1" cu Daniel Niculae! Editie INCENDIARA: dezvaluiri din culisele Rapidului si totul despre "Dosarul Pyro"
Cine este Marco Di Bello, arbitrul de la Rangers - FCSB » De la cel mai bun debutant in Serie A la suspendare pentru erori impotriva aceleiasi echipe
Mesajul transmis de Boston Celtics, duelul intre Nike si Adidas, momentul special trait de LeBron si Bronny James » Cum a inceput noul sezon al NBA?
Bogdan Stelea, portarul care a aparat pe "Ibrox" in meciul Rangers - Steaua din Liga Campionilor din 1995, are un sfat pentru jucatorii de la FCSB: "Asa au sansa sa scoata cel putin 1 punct! In oficiale, i-am cam «calarit»!"
Surpriza pe care i-o pregateste Rangers lui FCSB » Antrenorul l-a chemat de la echipa a doua
Cum arata un mic-dejun sanatos? O antrenoare nascuta in Siberia da 3 variante simple: "Am vazut ca aici nu prea se consuma"
Titularul Rapidului, absent cu FCSB si Botosani
Un sahist a fost descalificat si arestat dupa ce a lovit o videografa la finalul unui meci » Reactia parintilor: "Suntem socati"
Antrenorul lui Rangers rade de Gigi Becali: "A anuntat doua echipe, dar sper sa joace doar cu una!"
Hagi mai are si motive de satisfactie! Farul U19, victorie in preliminariile UEFA Youth League
Ionut Negoita a dat raspunsul mult asteptat, dupa intentia dinamovistilor de a avea toata baza de la Saftica
Raul Rusescu, despre o forta a Ligii 1: "E mai grav decat credeam. Ii apostrofeaza, injura si huiduie..."
Miza uriasa pentru FCSB in Scotia! Victoria cu Rangers o duce la un pas de calificare
Panduru, laude pentru un jucator de la Rapid: "Nici nu se vede ca nu a jucat"