Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri


Ultimele cautari

Theo Rose s-a despartit de Alex Leonte, dupa ce Anghel Damian i-a marturisit ca nu mai este cu Lia Bugnar. Detalii nestiute despre inceputul relatiei lor: "Era o tensiune"

publicat 2024-01-31 09:45:09 (Libertatea)

Theo Rose s-a despartit de Alex Leonte, dupa ce Anghel Damian i-a marturisit ca nu mai este cu Lia Bugnar. Detalii nestiute despre inceputul relatiei lor: Theo Rose si Anghel Damian formeaza un cuplu de aproximativ doi ani, insa putini sunt cei care stiu cum a inceput povestea lor de dragoste. La inceput, cuplul a starnit multe controverse, pentru ca se stia ca amandoi sunt implicati in alte relatii. In prezent, Theo Rose si Anghel Damian formeaza unul dintre cele mai […]

citeste mai mult...
Alte stiri de la Libertatea:
Atasatul militar britanic la Moscova a fost expulzat ca raspuns dupa o decizie similara luata de Londra
Presedintele ales al Slovaciei, despre starea premierului Fico: „Poate sa vorbeasca putin”
Statul liliputan din Europa care a devenit alarmant de prietenos cu Rusia si China. "Ofera de mult timp un refugiu pentru spionaj"
Republicana extremista Marjorie Taylor Greene, dupa tentativa de asasinare a premierului Fico: „Nu e de mirare ca l-au impuscat”
"Dorinta de a invata nu se opreste". Dorothy Tillman a intrat la liceu la 10 ani si si-a luat doctoratul la 17 ani, la Universitatea de Stat din Arizona
Simona Halep, prima reactie dupa abandonul de la Trophee Clarins. Ce urmeaza pentru sportiva de 32 de ani
Donald Tusk anunta ca a primit amenintari dupa tentativa de asasinare a omologului sau slovac: „Au fost multe din acestea ieri”
Numarul cazurilor de tuse convulsiva a crescut de sapte ori in Romania, in primul trimestru din 2024, comparativ cu tot anul trecut. Doi bebelusi au murit
Armenia si Azerbaidjan au ajuns la un acord privind delimitarea unei parti a frontierei, dupa niste harti din perioada sovietica. Patru sate isi schimba tara
"Va fi disciplina de studiu". Profesorii rusi, invatati cum sa piloteze drone, la Universitatea Tehnica din Groznii
Sofer drogat si cu permisul suspendat, urmarit trei kilometri dupa ce a fost prins de radar cu 161 km/h in Mamaia
O tanara olandeza cu depresie cronica a primit aprobarea sa fie eutanasiata la cerere. "Pentru mine va fi ca si cum as adormi"
Festivalul International Shakespeare de la Craiova. Vlad Dragulescu, organizator: "De 30 de ani, se intampla ca oameni din diverse colturi ale lumii sa vina impreuna si sa nasca aceste momente frumoase"
Anuntul facut de Anamaria Prodan dupa cateva luni de relatie cu Ronald Gavril. "Nu exista iubire cu scandal si tipete. Mai intervin discutii"
Alimente esentiale pentru persoanele de peste 40 de ani - ce sa nu iti lipseasca din dieta