Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri


Ultimele cautari

Tottenham - Arsenal, in etapa #35 din Premier League » Derby londonez cu implicatii la titlu » Ce se intampla cu Radu Dragusin

publicat 2024-04-28 15:30:07 (Gazeta Sporturilor)

Tottenham - Arsenal, in etapa #35 din Premier League » Derby londonez cu implicatii la titlu » Ce se intampla cu Radu Dragusin Tottenham - Arsenal se joaca astazi, in etapa #35 din Premier League. Partida va incepe la ora 16:00 si va fi la TV pe Orange Sport 1, Prima Sport 1 si Digi Sport 1.Radu Dragusin ar putea evolua in aceasta partida, extrem de importanta pentru ambele formatii. Aparatorul roman este rezerva in echipa gandita de managerul Postecoglou. Arsenal se poate distanta de Liverpool in cazul unui succes.Tottenham - Arsenal, LIVE de la 16:00Click AICI pentru statistici. ...

citeste mai mult...
Alte stiri de la Gazeta Sporturilor:
Mircea Rednic s-a dezvaluit la conferinta » Ataca un dinamovist: "Salariu de nesimtit!"
Lui Zeljko Kopic i s-a facut rau pe banca » Imagini ingrijoratoare pe Arcul de Triumf + detaliul observat la croat in conferinta
Ioan Ovidiu Sabau, mesaj categoric pentru sefii lui U Cluj: "De la anul nu mai gandesc asa!"
Cum a aparut MM Stoica in direct dupa ce FCSB a devenit campioana: "Am vrut sa vin in ros-albastru, dar am venit in alb-rosu"
Fostul capitan al lui Dinamo, revoltat dupa ce a vazut bucuria de pe teren: "De asta esti in situatia actuala"
Danut Lupu nu s-a ferit de cuvintele dure! Mesaj acid catre sefii lui Dinamo: "Cand vrei sa-ti faci o casa, nu iei gunoieri"
Dezolare in vestiar la FC Voluntari » Ce au surprins reporterii GSP dupa retrogradarea ilfovenilor
Adrian Mititelu aratat cu degetul dupa ce FCU Craiova a picat in Liga 2: "Cand esti cel mai destept om din lume si toti de pe langa tine sunt prosti..."
FC Voluntari - U Cluj 0-1. Florin Pirvu, socat de faptul ca ilfovenii au retrogradat: "Eram la mana noastra! Acela a fost momentul in care s-a rupt tot"
Adrian Mititelu a rabufnit dupa ce FCU Craiova a retrogradat: "M-am saturat sa tin echipa pentru 1500 de oameni care vin la stadion"
Adrian Mititelu isi toarna cenusa in cap dupa retrogradarea lui FCU Craiova: "Sunt principalul vinovat! Am simtit ca asta e ultimul meci in Liga 1"
Otelul - FC Botosani 2-0. Romario Benzar, declaratii la final: "Nu am facut cel mai bun joc, am comis multe greseli"
Otelul - FC Botosani 2-0. Ioan Filip, declaratii la finalul meciului de la Galati: "Nu am avut cea mai buna atitudine azi"
Dinamo - UTA Arad 2-0. Hakim Abdallah, relaxat dupa ce dinamovistii au evitat retrogradarea directa: "Nu am reusit un miracol, este doar fotbal"
Otelul - FC Botosani 2-0. Bogdan Andone, nelamurit inainte de barajul cu Mioveni: "Nu am vazut niciun meci de Liga 2, nu stiu la ce sa ma astept"