Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri

Bursa. Grupul Agroland Business System tinteste cresteri de 23% pe afaceri si 164% pe profit net in 2024 Bursa. Grupul Agroland Business System tinteste cresteri de 23% pe afaceri si 164% pe profit net in 2024 (329) Germania, Franta si SUA conduc in topul tarilor care controleaza grupuri de firme in Romania, iar 30% dintre salariati lucreaza in multinationale. Doar 6% din grupurile de firme sunt rezidente Germania, Franta si SUA conduc in topul tarilor care controleaza grupuri de firme in Romania, iar 30% dintre salariati lucreaza in multinationale. Doar 6% din grupurile de firme sunt rezidente (324) Bogdan Badea, eJobs: Vedem o temperare a pietei muncii, situatia este la fel in toata Europa. Bogdan Badea, eJobs: Vedem o temperare a pietei muncii, situatia este la fel in toata Europa. "Unele industrii merg foarte bine, unele reduc din turatie. Uneori sunt concedieri silentioase, nu vedem atata PR ca la Google sau Facebook, cand se fac concedieri, dar asta nu insemna ca nu se intampla" (316) Guvernul a aprobat constructia a doua stadioane si a unui patinoar Guvernul a aprobat constructia a doua stadioane si a unui patinoar (291) Romania se transforma intr-un lider energetic regional prin promulgarea legii privind energia eoliana offshore Romania se transforma intr-un lider energetic regional prin promulgarea legii privind energia eoliana offshore (287) Bestsellerul Bestsellerul "Familia Radley" de Matt Haig apare la Editura Nemira (272) ZF Deschiderea de astazi la Bursa. Claudiu Cazacu, XTB Romania: Miscarile mai ample de pe graficele burselor, generate de o combinatie intre investitii proactive si reactive ZF Deschiderea de astazi la Bursa. Claudiu Cazacu, XTB Romania: Miscarile mai ample de pe graficele burselor, generate de o combinatie intre investitii proactive si reactive (201) Interviu ZF. Christina Verchere, CEO al OMV Petrom: Am intrat in perioada cu cele mai mari investitii din istoria companiei cu o medie anuala de 8 mld. lei pentru urmatorii trei ani. De la inceputul anului actiunile SNP au plus 23%, dublu fata de cresterea indicelui BET. Interviu ZF. Christina Verchere, CEO al OMV Petrom: Am intrat in perioada cu cele mai mari investitii din istoria companiei cu o medie anuala de 8 mld. lei pentru urmatorii trei ani. De la inceputul anului actiunile SNP au plus 23%, dublu fata de cresterea indicelui BET. (177) Vinicius este noul Vinicius este noul "Mr. Champions League": "E momentul pentru o seara magica acasa!" + Kane a devenit unic printre englezi! (169) Profitul operational al Volkswagen a scazut cu 20% in primul trimestru, tras in jos de vanzarile mai mici de vehicule premium Profitul operational al Volkswagen a scazut cu 20% in primul trimestru, tras in jos de vanzarile mai mici de vehicule premium (158)

Ultimele cautari

Transgaz ar urma sa intre in actionariatul terminalului plutitor de LNG din Alexandropoulis

publicat 2024-04-06 11:30:27 (Jurnalul National)

Transgaz ar urma sa intre in actionariatul terminalului plutitor de LNG din Alexandropoulis Actionarii Gastrade, compania care opereaza noul terminal plutitor de LNG din portul grecesc Alexandropoulis, au in vedere cooptarea unui nou actionar, avand in vedere interesul manifestat de Romania si Macedonia de Nord, potrivit publicatia EnergyPress din Grecia.

citeste mai mult...
Alte stiri de la Jurnalul National:
Mici si bere de 1 Mai. Produsele vegane preferate de romani
Sase medalii, printre care una de aur, pentru elevii romani la Olimpiada Balcanica de Matematica
4 zodii vor trece prin schimbari radicale la inceputul lunii mai 2024
Dan Barna: Presedintele Klaus Iohannis mi-a explicat cat de important e sa pastram pensiile speciale
Echipa lui Chef Richard Abou Zaki, invingatoare in editia de ieri Chefi la cutite. Chef Stefan Popescu lanseaza o amuleta la battle-ul de diseara
Florin Piersic, transferat la Terapie Intensiva
Nadal, invins la Madrid de Lehecka
Marcel Ciolacu si Gabriela Firea au avut discutii cu angajatii STB de Ziua Muncii: "Sunt oameni deschisi si harnici"
Diana Sosoaca tot un pion pe tabla de sah a anului electoral ramane!
Accident la Bistrita Nasaud. Un motociclist a murit. Traficul este deviat
Atentie parinti. A fost descoperita o substanta toxica intr-un sortiment de mancare pentru bebelusi
Prognoza meteo. Ploi si vijelii in toata tara. Regiunile cele mai afectate
Teatrul National de Opereta si Musical Ion Dacian anunta programul din OPERETA LOUNGE pentru luna mai
Salvamont: Zece reguli esentiale pentru o drumetie in siguranta pe munte
De ce izbucnesc conflicte la masa de sarbatori?