Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri


Ultimele cautari

Un singur fotbalist de la FCSB n-a venit la petrecerea din fata galeriei: "A fost distrus! In vara isi poate lua adio de la fotbal"

publicat 2024-03-31 23:45:09 (Gazeta Sporturilor)

Un singur fotbalist de la FCSB n-a venit la petrecerea din fata galeriei: FCSB s-a impus pe terenul Farului, scor 1-0, in runda secunda a play-off-ului. Fotbalistii liderului au sarbatorit in fata galeriei la final. Eduard Radaslavescu (19 ani) a fost singurul absent. FCSB s-a impus la limita pe terenul Farului si s-a desprins la 7 puncte de urmaritoarea Universitatea Craiova. Imediat dupa fluierul final al lui Marcel Birsan, fotbalistii liderului au mers sa petreaca alaturi de galerie.VIDEO. ...

citeste mai mult...
Alte stiri de la Gazeta Sporturilor:
Alex Chipciu despre acuzele de la meciul U Cluj - Dinamo: "Si-acum doi ani s-au facut speculatii". GSP.ro a aflat ce prima de obiectiv au ardelenii
Simona Halep, in dialog cu americanii: "Ca si cum m-ar fi lovit un camion!"
Monica Iagar nu candideaza din partea AUR doar la europarlamentare! Fosta sportiva s-a inscris la alegerile locale din Bucuresti
Alex Chipciu, despre U Cluj - Dinamo: "Si-acum doi ani s-au facut speculatii. Da, ma, mi-a dat domnul Mititelu bani sa nu joc!"
Nationala Romaniei, inca o victorie dramatica la Campionatul Mondial, 3-2 contra Coreei de Sud, si mentinere in Grupa A!
Marco Reus si-a anuntat plecarea de la Borussia Dortmund
"Urmeaza productii de un mare impact, participa si el ..." » Sotia unui fost star de la PSG, decizie controversata: "Planul e un milion de dolari in 6 luni"
Bogdan Lobont, dupa comunicatul lui Dan Sucu: "Cum adica eu am iesit impecabil?" » Ce spune despre negocierile cu Sumudica
Bogdan Lobont, inaintea partidei cu CFR Cluj: "Totul depinde de noi"
Bogdan Lobont: "Noi trebuie sa gasim lucruri pozitive in tot ce facem, sa incetam sa promovam negativismul, polemica. Nu face bine fotbalului romanesc
Bogdan Lobont, intrebat daca a fost deranjat de intalnirea lui Sucu cu Sumudica: "Eu nu am nicio presiune. Stiu cine sunt si ce pot sa fac"
Dan Petrescu explica de ce s-a intors acum la CFR Cluj: "Daca nu acceptam, venea alt antrenor" » Critica transferurile: "S-au facut greseli"
Veste proasta pentru dinamovisti: s-a rupt la "incalzire" si este OUT tot restul sezonului! GSP.ro are detaliile
Zeljko Kopic, conferinta de presa inaintea partidei cu U Cluj: "Avem meciuri dificile, foarte dificile. Trebuie sa fim pe faza si la cel mai bun nivel al nostru"
CFR CLUJ - RAPID » Razvan Onea: "Nu mai avem nimic de pierdut. Mergem sa ne bucuram de fotbal si sa castigam, sa nu terminam play-off-ul fara victorie"