Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri

Chefi la cutite, 30 aprilie 2024. Bogdan Nastase a fost eliminat. Ce reactie neasteptata a avut Orlando Zaharia, la final Chefi la cutite, 30 aprilie 2024. Bogdan Nastase a fost eliminat. Ce reactie neasteptata a avut Orlando Zaharia, la final (269) ZF Deschiderea de astazi la Bursa. Claudiu Cazacu, XTB Romania: Miscarile mai ample de pe graficele burselor, generate de o combinatie intre investitii proactive si reactive ZF Deschiderea de astazi la Bursa. Claudiu Cazacu, XTB Romania: Miscarile mai ample de pe graficele burselor, generate de o combinatie intre investitii proactive si reactive (268) Interviu ZF. Christina Verchere, CEO al OMV Petrom: Am intrat in perioada cu cele mai mari investitii din istoria companiei cu o medie anuala de 8 mld. lei pentru urmatorii trei ani. De la inceputul anului actiunile SNP au plus 23%, dublu fata de cresterea indicelui BET. Interviu ZF. Christina Verchere, CEO al OMV Petrom: Am intrat in perioada cu cele mai mari investitii din istoria companiei cu o medie anuala de 8 mld. lei pentru urmatorii trei ani. De la inceputul anului actiunile SNP au plus 23%, dublu fata de cresterea indicelui BET. (232) Profitul operational al Volkswagen a scazut cu 20% in primul trimestru, tras in jos de vanzarile mai mici de vehicule premium Profitul operational al Volkswagen a scazut cu 20% in primul trimestru, tras in jos de vanzarile mai mici de vehicule premium (226) Cat trebuie sa tii cozonacul, de fapt, in cuptor. Greseala pe care multe gospodine o fac si il ard pe deasupra Cat trebuie sa tii cozonacul, de fapt, in cuptor. Greseala pe care multe gospodine o fac si il ard pe deasupra (211) Elon Musk nu are mila: A inchis peste noapte intreaga divizie de Superchargere de la Tesla si a dat afara pe toata lumea. Inca 500 de angajati se alatura celor 14.000 deja concediati Elon Musk nu are mila: A inchis peste noapte intreaga divizie de Superchargere de la Tesla si a dat afara pe toata lumea. Inca 500 de angajati se alatura celor 14.000 deja concediati (205) Aston Martin cere revizuirea penalizarii lui Alonso la sprintul din China Aston Martin cere revizuirea penalizarii lui Alonso la sprintul din China (201) Vinicius este noul Vinicius este noul "Mr. Champions League": "E momentul pentru o seara magica acasa!" + Kane a devenit unic printre englezi! (197) Bursa. Chimcomplex tinteste un profit net de 80,5 mil. lei anul acesta, in crestere cu 7,3% fata de 2023, si venituri din exploatare de 1,7 mld. lei, plus 24% Bursa. Chimcomplex tinteste un profit net de 80,5 mil. lei anul acesta, in crestere cu 7,3% fata de 2023, si venituri din exploatare de 1,7 mld. lei, plus 24% (195) Prima vizita a Regelui Charles dupa revenirea la munca, un centru oncologic: Prima vizita a Regelui Charles dupa revenirea la munca, un centru oncologic: "Sunt bine, multumesc" (190)

Ultimele cautari

Accident rutier pe A1 cu 4 masini implicate. A fost chemat elicopterul SMURD

publicat 2024-04-18 15:00:09 (Mediafax)

Accident rutier pe A1 cu 4 masini implicate. A fost chemat elicopterul SMURD Pompierii sibieni intervin de urgenta la un accident rutier pe A1 la un accident rutier in care sunt implicate mai multe masini. Din primele informatii exista o victima incarcerata si alte doua victime care au nevoie de asistenta medicala. A fost chemat si elicopterul SMURD.

citeste mai mult...
Alte stiri de la Mediafax:
O cunoscuta retea de fast-food va face, in premiera, burgeri mai mari
Soferul unei companii de ridesharing, prins cu 27 de plicuri cu substante interzise
Tancuri si alte vehicule blindate occidentale, capturate in Ucraina, sunt expuse la Moscova
Experienta militarilor ucraineni cu un lansator de rachete romanesc: "Opream la fiecare 10 ore si turnam 10-15 litri de apa pentru ca fierbea"
MAE: Noua cetateni romani si membri de familie au fost evacuati din Fasia Gaza
Un aeroport din Japonia se lauda ca nu a pierdut niciun bagaj din 1994 incoace
IN MEMORIAM. Omagiu adus fotoreporterului Alex Hojda. Evenimentele sportive din ultimele zile, fotografiate pentru el de colegii din presa
O cunoscuta rezervatie naturala din Kenya a fost inundata. Zeci de turisti sunt blocati
Inundatii in Brazilia. Zeci de oameni au murit sau au disparut
Wrexham, echipa cumparata de Ryan Reynolds, ar putea avea stadion cu 55.000 de locuri: "Tot orasul ar putea veni la meci"
Proteste violente de Ziua Muncii in Franta si Turcia
Omul ce a condus succesul Red Bull in F1 pleaca de la echipa. Adrian Newey va parasi Red Bull la inceputul lui 2025
UE condamna violentele din timpul protestelor din Georgia fata de proiectul privind agentii straini
Doi oameni au murit in urma atacurilor rusesti in regiunea ucraineana Harkov
Aplicatia OnlyFans e investigata in Marea Britanie pentru accesul minorilor la continut pornografic