Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri

Mireasa sezon 9, 3 mai 2024. Cum arata clasamentul publicului. Cine sunt Mama, Fata si Baiatul Saptamanii Mireasa sezon 9, 3 mai 2024. Cum arata clasamentul publicului. Cine sunt Mama, Fata si Baiatul Saptamanii (182) Suntem pregatiti? Suntem pregatiti? "Tricolorii", avertizati deja: "Calitate incredibila, clasa mondiala! E punctul nostru forte!" » Secretele nationalei care ne asteapta in decisivul de la EURO (175) Neamt si Vaslui, liderii regionali ai UE intr-un clasament al angajatilor din agricultura raportat la numarul total de angajati din judet. In UE, Romania este tara cu cel mai mare numar de locuri de munca la nivel regional in agricultura, silvicultura si pescuit Neamt si Vaslui, liderii regionali ai UE intr-un clasament al angajatilor din agricultura raportat la numarul total de angajati din judet. In UE, Romania este tara cu cel mai mare numar de locuri de munca la nivel regional in agricultura, silvicultura si pescuit (156) ZF Live Razvan Szilagyi, AIC Trucks. De la fonduri mutuale la vanzarea de camioane. Cum sa faci business pe piata camioanelor? ZF Live Razvan Szilagyi, AIC Trucks. De la fonduri mutuale la vanzarea de camioane. Cum sa faci business pe piata camioanelor? (153) ZF Live. Daniel Slavenie, CEO & partner, Limitless Agency, agentie de marketing digital: Piata de e-commerce a ajuns la valoarea de 7 miliarde de euro. Anul acesta vad o crestere mica a pietei ZF Live. Daniel Slavenie, CEO & partner, Limitless Agency, agentie de marketing digital: Piata de e-commerce a ajuns la valoarea de 7 miliarde de euro. Anul acesta vad o crestere mica a pietei (152) ZF Live. Ce salariu primeste un angajat intr-un mare lant de restaurante fast-food? ZF Live. Ce salariu primeste un angajat intr-un mare lant de restaurante fast-food? "Fara oameni bine pregatiti, nu putem sa realizam nimic" (148) Leoni, cu 12.000 de angajati in Romania, inchide fabrica din Ludus unde produce cablaje. 200 de oameni Leoni, cu 12.000 de angajati in Romania, inchide fabrica din Ludus unde produce cablaje. 200 de oameni "au sansa" sa fie relocati la Arad sau Bistrita-Nasaud (147) O femeie a castigat de doua ori in zece saptamani un premiu de 1 milion de dolari la o loterie din Statele Unite O femeie a castigat de doua ori in zece saptamani un premiu de 1 milion de dolari la o loterie din Statele Unite (144) Cu Modul Bet Builder lupta pentru evitarea retrogradarii in Liga 1 se traieste la cote inalte, pe acelasi bilet! Cu Modul Bet Builder lupta pentru evitarea retrogradarii in Liga 1 se traieste la cote inalte, pe acelasi bilet! (144) Sorin Roibu, Arthur Hunt: Liderii ar trebui sa tina cont de principala problema de la locul de munca: stresul angajatilor Sorin Roibu, Arthur Hunt: Liderii ar trebui sa tina cont de principala problema de la locul de munca: stresul angajatilor (140)

Ultimele cautari

Barbat scos cu politia dintr-un supermarket cunoscut. A mers in magazin si a baut whisky si bere direct de la raion

publicat 2024-02-17 12:00:02 (Adevarul)

Barbat scos cu politia dintr-un supermarket cunoscut. A mers in magazin si a baut whisky si bere direct de la raion Un barbat din Alba a fost iertat de procurori si judecatori pentru furt de bauturi alcoolice. Suspectul a intrat intr-un supermarket, a mers direct la raionul de bauturi si a inceput sa consume bere si whisky.

citeste mai mult...
Alte stiri de la Adevarul:
Miscarea studenteasca impotriva ofensivei israeliene in Gaza se raspandeste in intreaga lume VIDEO
Scenariu de cosmar: statele baltice ar putea fi capturate de Rusia in sapte zile. Reactia NATO, abia in zece zile
Imagini virale cu masina Politiei Locale Constanta impotmolita pe plaja. Cum a ajuns acolo VIDEO
Alerta maxima si masuri sporite de securitate pentru Eurovision: "Nivel de amenintare terorista de patru din cinci"
Un mort si mai multi raniti intr-un incident armat la est de Paris
G7 analizeaza planul privind pachetul de ajutor de 50 de miliarde de dolari pentru Ucraina, condus de SUA
Infratirea intru muzica in compania Corului de Copii Radio
Povestea celei mai controversate retete de cozonac din Romania. Pastorel Teodoreanu: "Deci doamna, nu cedez un ou!"
Tragedie in Vinerea Mare. O soferita de 29 de ani a murit in impactul cu remorca unui camion
Mesajul de Paste al Arhiepiscopului Dunarii de Jos: "Sa nu-i uitam mai ales pe tineri. Ei au mari asteptari de la dragostea noastra!"
Avertizare ANM: Cod galben de vant in noua judete si in Bucuresti, pana sambata seara | HARTA
Delia Matache si-a luat parintii divortati in vacanta in Italia. Cum reusesc sa se inteleaga cu totii FOTO
Villeroy: BCE nu poate finanta direct investitiile ecologice
Americanii au venit la Bucuresti pentru Halep. "A fost ca si cum m-ar fi lovit un camion"
Mihai Nesu, adevarul despre divort, dupa ce sotia sa a fost acuzata ca l-a lasat balta