Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri

Mireasa sezon 9, 3 mai 2024. Cum arata clasamentul publicului. Cine sunt Mama, Fata si Baiatul Saptamanii Mireasa sezon 9, 3 mai 2024. Cum arata clasamentul publicului. Cine sunt Mama, Fata si Baiatul Saptamanii (174) Suntem pregatiti? Suntem pregatiti? "Tricolorii", avertizati deja: "Calitate incredibila, clasa mondiala! E punctul nostru forte!" » Secretele nationalei care ne asteapta in decisivul de la EURO (165) Neamt si Vaslui, liderii regionali ai UE intr-un clasament al angajatilor din agricultura raportat la numarul total de angajati din judet. In UE, Romania este tara cu cel mai mare numar de locuri de munca la nivel regional in agricultura, silvicultura si pescuit Neamt si Vaslui, liderii regionali ai UE intr-un clasament al angajatilor din agricultura raportat la numarul total de angajati din judet. In UE, Romania este tara cu cel mai mare numar de locuri de munca la nivel regional in agricultura, silvicultura si pescuit (152) ZF Live Razvan Szilagyi, AIC Trucks. De la fonduri mutuale la vanzarea de camioane. Cum sa faci business pe piata camioanelor? ZF Live Razvan Szilagyi, AIC Trucks. De la fonduri mutuale la vanzarea de camioane. Cum sa faci business pe piata camioanelor? (148) ZF Live. Daniel Slavenie, CEO & partner, Limitless Agency, agentie de marketing digital: Piata de e-commerce a ajuns la valoarea de 7 miliarde de euro. Anul acesta vad o crestere mica a pietei ZF Live. Daniel Slavenie, CEO & partner, Limitless Agency, agentie de marketing digital: Piata de e-commerce a ajuns la valoarea de 7 miliarde de euro. Anul acesta vad o crestere mica a pietei (144) ZF Live. Ce salariu primeste un angajat intr-un mare lant de restaurante fast-food? ZF Live. Ce salariu primeste un angajat intr-un mare lant de restaurante fast-food? "Fara oameni bine pregatiti, nu putem sa realizam nimic" (143) Leoni, cu 12.000 de angajati in Romania, inchide fabrica din Ludus unde produce cablaje. 200 de oameni Leoni, cu 12.000 de angajati in Romania, inchide fabrica din Ludus unde produce cablaje. 200 de oameni "au sansa" sa fie relocati la Arad sau Bistrita-Nasaud (139) O femeie a castigat de doua ori in zece saptamani un premiu de 1 milion de dolari la o loterie din Statele Unite O femeie a castigat de doua ori in zece saptamani un premiu de 1 milion de dolari la o loterie din Statele Unite (137) Cu Modul Bet Builder lupta pentru evitarea retrogradarii in Liga 1 se traieste la cote inalte, pe acelasi bilet! Cu Modul Bet Builder lupta pentru evitarea retrogradarii in Liga 1 se traieste la cote inalte, pe acelasi bilet! (136) Constructorul Darmanesti are ce n-au avut niciodata echipe precum Unirea Urziceni sau jucatori precum Chivu, Lobont sau Pancu Constructorul Darmanesti are ce n-au avut niciodata echipe precum Unirea Urziceni sau jucatori precum Chivu, Lobont sau Pancu (135)

Ultimele cautari

Criza in farmacii: Depasirea termenelor de plata afecteaza pacientii

publicat 2024-02-20 17:30:17 (Puterea)

Criza in farmacii: Depasirea termenelor de plata afecteaza pacientii In cadrul Dialogurilor Puterii cu Beatrice Speteanu, presedinte al Asociatiei Farmaciilor Traditionale si a Practicienilor, au fost aduse in discutie problemele stringente cu care se confrunta farmaciile, cu impact direct asupra pacientilor. Una dintre principalele nemultumiri este legata de intarzierea platilor pentru medicamente, care afecteaza functionarea normala a farmaciilor si, implicit, sanatatea comunitatii. Beatrice Speteanu […]The post Criza in farmacii: Depasirea termenelor de plata afecteaza pacientii appeared first on Puterea.ro.

citeste mai mult...
Alte stiri de la Puterea:
Speranta de viata creste in Uniunea Europeana. Dar in Romania?
Dosarul electronic european de sanatate, votat in Parlamentul European
Unde se vor infiinta scoli de fotbal feminin
In zilele de Paste, ca la magazinul satesc, Spitalul Orasenesc Victoria este inchis
Ministrul Simona Bucura Oprescu, mesaj de Sarbatori: Celor pe care-i iubim sa le oferim daruri ce nu pot fi impachetate
Patriarhul Daniel: Vindecarea de boli nu este ultimul scop al venirii Domnului pe pamant, ci vindecarea de pacat si moarte
Iohannis nu a interpretat genial, dar va lua un Oscar!
Sambata Mare: ziua cand se oficiaza "Cununia Mortilor" si cand animalele se hranesc cu pasca speciala
Top 5 locuri pe care sa le vizitezi cu copiii in minivacanta de Pasti, in Bucuresti
Horoscop 4 mai 2024. O zodie isi gaseste sufletul pereche, astazi
PlayStationPlus iti aduce o selectie impresionanta de jocuri gratuite pentru luna mai
Oua vopsite de import in supermarket, dar romanii prefera sa si le faca ei
Pastele in Romania: schimbari, traditii si conexiuni
Stilul de viata poate reduce cu 62% riscul genetic de boli grave
Producatorul de cablaje auto Leoni: "Nu li s-a cerut in niciun fel demisia" angajatilor de la Ludus