Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri

Mireasa sezon 9, 3 mai 2024. Cum arata clasamentul publicului. Cine sunt Mama, Fata si Baiatul Saptamanii Mireasa sezon 9, 3 mai 2024. Cum arata clasamentul publicului. Cine sunt Mama, Fata si Baiatul Saptamanii (170) Suntem pregatiti? Suntem pregatiti? "Tricolorii", avertizati deja: "Calitate incredibila, clasa mondiala! E punctul nostru forte!" » Secretele nationalei care ne asteapta in decisivul de la EURO (151) Neamt si Vaslui, liderii regionali ai UE intr-un clasament al angajatilor din agricultura raportat la numarul total de angajati din judet. In UE, Romania este tara cu cel mai mare numar de locuri de munca la nivel regional in agricultura, silvicultura si pescuit Neamt si Vaslui, liderii regionali ai UE intr-un clasament al angajatilor din agricultura raportat la numarul total de angajati din judet. In UE, Romania este tara cu cel mai mare numar de locuri de munca la nivel regional in agricultura, silvicultura si pescuit (147) ZF Live Razvan Szilagyi, AIC Trucks. De la fonduri mutuale la vanzarea de camioane. Cum sa faci business pe piata camioanelor? ZF Live Razvan Szilagyi, AIC Trucks. De la fonduri mutuale la vanzarea de camioane. Cum sa faci business pe piata camioanelor? (143) ZF Live. Daniel Slavenie, CEO & partner, Limitless Agency, agentie de marketing digital: Piata de e-commerce a ajuns la valoarea de 7 miliarde de euro. Anul acesta vad o crestere mica a pietei ZF Live. Daniel Slavenie, CEO & partner, Limitless Agency, agentie de marketing digital: Piata de e-commerce a ajuns la valoarea de 7 miliarde de euro. Anul acesta vad o crestere mica a pietei (141) Leoni, cu 12.000 de angajati in Romania, inchide fabrica din Ludus unde produce cablaje. 200 de oameni Leoni, cu 12.000 de angajati in Romania, inchide fabrica din Ludus unde produce cablaje. 200 de oameni "au sansa" sa fie relocati la Arad sau Bistrita-Nasaud (137) ZF Live. Ce salariu primeste un angajat intr-un mare lant de restaurante fast-food? ZF Live. Ce salariu primeste un angajat intr-un mare lant de restaurante fast-food? "Fara oameni bine pregatiti, nu putem sa realizam nimic" (137) Cu Modul Bet Builder lupta pentru evitarea retrogradarii in Liga 1 se traieste la cote inalte, pe acelasi bilet! Cu Modul Bet Builder lupta pentru evitarea retrogradarii in Liga 1 se traieste la cote inalte, pe acelasi bilet! (134) O femeie a castigat de doua ori in zece saptamani un premiu de 1 milion de dolari la o loterie din Statele Unite O femeie a castigat de doua ori in zece saptamani un premiu de 1 milion de dolari la o loterie din Statele Unite (131) Sorin Roibu, Arthur Hunt: Liderii ar trebui sa tina cont de principala problema de la locul de munca: stresul angajatilor Sorin Roibu, Arthur Hunt: Liderii ar trebui sa tina cont de principala problema de la locul de munca: stresul angajatilor (131)

Ultimele cautari

Curier roman, prins in Franta cu doi adolescenti ascunsi in gentile de voiaj din portbagajul sau

publicat 2024-02-01 16:45:02 (Adevarul)

Curier roman, prins in Franta cu doi adolescenti ascunsi in gentile de voiaj din portbagajul sau Un roman a fost condamnat la 3 ani de inchisoare de o instanta din Franta, dupa ce a fost prins in timp ce incerca sa ajunga in Anglia cu doi adolescenti de origine vietnameza ascunsi in genti care se se aflau in portbagajul sau.

citeste mai mult...
Alte stiri de la Adevarul:
Care este legatura dintre Paste si iepure. Animalul a fost asociat cu mai multe zeitati antice
Presedintele Chinei va vizita Franta, Ungaria si Serbia. "Liderii PCC nu au prieteni. Ei au interese", spun analistii
Cele mai frumoase obiceiuri de Paste din Maramures, prezentate in "satul de pe deal" din Baia Mare
Prognoza meteo sambata, 4 mai: vreme instabila cu averse, descarcari electrice si variatii de temperatura
Artistul Mihai Margineanu, mesaj pentru parinti: "Bai, voi stiti ce fac copiii vostri in Vama Veche?"
Lumina Sfanta, miracol al ortodoxismului, va fi adusa sambata seara de la Ierusalim si distribuita tuturor parohiilor
Romania, cu ochii pe Metz - CSM Bucuresti: precedentul care ne da dreptul sa visam la un miracol sportiv
Renumit etnograf roman, despre odiseea oualor incondeiate de Paste. "Cojile de ou aveau si ele importanta lor"
Locul fascinant de la malul Dunarii care atrage ca un magnet turistii: "Atatia bujori infloriti nu am vazut pana acum" VIDEO
Cine nu ar trebui sa manance carne de miel si ce "ne paste" daca o combinam cu multe oua si alcool
Curtea Penala Internationala avertizeaza cu represalii pentru cei care ameninta la adresa sa
Un barbat si o femeie au incendiat un Coran in Suedia inainte de inceperea Eurovision | VIDEO
Mircea Geoana considera ca pesedistii il ataca pentru ca sunt deranjati de o posibila candidatura la prezidentiale
Mircea Geoana, "absolut convins" ca Rusia va incerca sa se amestece in alegerile din Romania
4 mai, ziua in care s-a nascut regretata cantareata Mihaela Runceanu. Ar fi implinit 69 de ani