Cele mai recente stiri

Robert Maftei, lector universitar, ASEBUSS Business School: Principala provocare a sistemului de invatamant local este sa se adapteze la lumea reala a businessului Robert Maftei, lector universitar, ASEBUSS Business School: Principala provocare a sistemului de invatamant local este sa se adapteze la lumea reala a businessului Tinerii reprezinta mai putin de 16% din populatia Romaniei. In clasamentul Uniunii Europene, suntem pe locul 17 Tinerii reprezinta mai putin de 16% din populatia Romaniei. In clasamentul Uniunii Europene, suntem pe locul 17 Iren Arsene, Editura Curtea Veche: Iren Arsene, Editura Curtea Veche: "Tendinta pe piata de carte este de scadere a numarului de exemplare vandute. Vedem un an greu!". Editura Curtea Veche tipareste circa 250 de titluri si are in portofoliu carti ale cunoscutilor autori Dale Carnegie, Robert Kiyosaki, Daniel Goleman ZF Live. Liviu Neagu, CEO Bergerat Monnoyeur SRL - Dealer Caterpillar: Anul trecut a fost cel mai bun din istorie nu numai pentru noi, ci si pentru piata utilajelor de constructii din Romania. S-a depasit pentru prima data bariera de 4.000 de utilaje noi vandute in Romania dupa zece ani in care media a fost la circa 2.000 ZF Live. Liviu Neagu, CEO Bergerat Monnoyeur SRL - Dealer Caterpillar: Anul trecut a fost cel mai bun din istorie nu numai pentru noi, ci si pentru piata utilajelor de constructii din Romania. S-a depasit pentru prima data bariera de 4.000 de utilaje noi vandute in Romania dupa zece ani in care media a fost la circa 2.000 Bursa: Dezvoltatorul imobilar Impact, controlat de antreprenorul Gheorghe Iaciu, are un nou director general: Campeanu Richard Dan-Sebastian. Acesta il inlocuieste pe Constantin Sebesanu, al carui mandat inceteaza la data de 31 mai Bursa: Dezvoltatorul imobilar Impact, controlat de antreprenorul Gheorghe Iaciu, are un nou director general: Campeanu Richard Dan-Sebastian. Acesta il inlocuieste pe Constantin Sebesanu, al carui mandat inceteaza la data de 31 mai Bursa. Indicele BET, la al doilea maxim istoric consecutiv, intr-o sedinta cea mai mare lichiditate pe actiuni de la mijlocul lunii aprilie. Cresteri pe Electrica (2,1%) si Banca Transilvania (1,5%) Bursa. Indicele BET, la al doilea maxim istoric consecutiv, intr-o sedinta cea mai mare lichiditate pe actiuni de la mijlocul lunii aprilie. Cresteri pe Electrica (2,1%) si Banca Transilvania (1,5%) Dosar penal pentru afise electorale dezlipite in Hunedoara Dosar penal pentru afise electorale dezlipite in Hunedoara Leul s-a depreciat, luni, fata de moneda unica Europeana, in cotatiile BNR Leul s-a depreciat, luni, fata de moneda unica Europeana, in cotatiile BNR Atentie! Un lant de magazine retrage un sortiment de ulei de masline! Atentie! Un lant de magazine retrage un sortiment de ulei de masline! Piedone: Este vremea banilor cheltuiti pe minciuni electorale si pe sondaje mincinoase! Piedone: Este vremea banilor cheltuiti pe minciuni electorale si pe sondaje mincinoase!

Cele mai citite stiri


Ultimele cautari

Inspectorii ANVSA au acordat amenzi de circa 1,2 milioane de lei in industria alimentara doar in ianuarie

publicat 2024-02-08 20:00:02 (Adevarul)

Inspectorii ANVSA au acordat amenzi de circa 1,2 milioane de lei in industria alimentara doar in ianuarie Inspectorii ANSVSA au dat amenzi de aproape 1,2 milioane de lei in industria alimentara in luna ianuarie, ca urmare a neregulilor si a incalcarii prevederilor legislatiei in domeniul alimentar.

citeste mai mult...
Alte stiri de la Adevarul:
Eleva care va reprezenta Romania la Olimpiada Europeana de Informatica pentru fete. Catrinel Aninis: "Vreau sa aduc o medalie"
Editie controversata. Comisia Europeana: Interzicerea steagului UE la Eurovision a fost "halucinanta"
Comuna din Gorj, fara energie electrica timp de opt ore din cauza grindinei VIDEO
E.ON a donat 4,05 milioane kWh de energie in cei noua ani ai campaniei "Daruieste Lumina"
Pompier-scafandru, misiune extrema in Elvetia. Romanul a castigat competitia de anduranta Stairways to Heaven
Scandal de-abia incepe: organizatorii EUROVISION au interzis drapelului UE. Comisia Europeana protesteaza oficial
Motocicleta izbita violent de o fantana, intr-un sat din Suceava. Un tanar a murit si altul a fost grav ranit
Batrana lovita de o motocicleta acrosata de o masina. Victima este in stare grava la spital
US Air Force au mutat o cisterna de realimentare aeriana in Romania
Pericolul superbacterilor rezistente la medicamente. Pandemia de Covid ar putea parea "minora", avertizeaza expertii
24 de ani de inchisoare pentru un fost ministru din Kazahstan care si-a ucis sotia. Imagini socante, probe la proces
Istvan Kovacs duce arbitrajul romanesc la un nivel fantastic: finala europeana la care a fost delegat oficial
Trei copii au ajuns la spital in coma alcoolica. Au baut rachiu pana li s-a facut rau. Doctor: "S-au mai trezit dupa perfuzii"
Lumea n-a mai fost atat de aproape de un razboi nuclear de la criza rachetelor din Cuba, avertizeaza premierul britanic
Romania lanseaza Strategia Nationala impotriva traficului de persoane. Sute de romani cad victime anual