Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri

Class Furn, producator de mobila cu actionariat olandez, a avut afaceri de 179 mil. lei in 2023. Ca nivel al businessului, 2022 a fost cel mai bun an din istoria companiei. Class Furn, producator de mobila cu actionariat olandez, a avut afaceri de 179 mil. lei in 2023. Ca nivel al businessului, 2022 a fost cel mai bun an din istoria companiei. (355) Romania a mai luat Romania a mai luat "un set" la Mondialul de hochei pe gheata (350) Bursa. Grupul Agroland Business System tinteste cresteri de 23% pe afaceri si 164% pe profit net in 2024 Bursa. Grupul Agroland Business System tinteste cresteri de 23% pe afaceri si 164% pe profit net in 2024 (321) Germania, Franta si SUA conduc in topul tarilor care controleaza grupuri de firme in Romania, iar 30% dintre salariati lucreaza in multinationale. Doar 6% din grupurile de firme sunt rezidente Germania, Franta si SUA conduc in topul tarilor care controleaza grupuri de firme in Romania, iar 30% dintre salariati lucreaza in multinationale. Doar 6% din grupurile de firme sunt rezidente (316) Bogdan Badea, eJobs: Vedem o temperare a pietei muncii, situatia este la fel in toata Europa. Bogdan Badea, eJobs: Vedem o temperare a pietei muncii, situatia este la fel in toata Europa. "Unele industrii merg foarte bine, unele reduc din turatie. Uneori sunt concedieri silentioase, nu vedem atata PR ca la Google sau Facebook, cand se fac concedieri, dar asta nu insemna ca nu se intampla" (307) Guvernul a aprobat constructia a doua stadioane si a unui patinoar Guvernul a aprobat constructia a doua stadioane si a unui patinoar (285) Romania se transforma intr-un lider energetic regional prin promulgarea legii privind energia eoliana offshore Romania se transforma intr-un lider energetic regional prin promulgarea legii privind energia eoliana offshore (281) Bestsellerul Bestsellerul "Familia Radley" de Matt Haig apare la Editura Nemira (266) ZF Deschiderea de astazi la Bursa. Claudiu Cazacu, XTB Romania: Miscarile mai ample de pe graficele burselor, generate de o combinatie intre investitii proactive si reactive ZF Deschiderea de astazi la Bursa. Claudiu Cazacu, XTB Romania: Miscarile mai ample de pe graficele burselor, generate de o combinatie intre investitii proactive si reactive (194) Interviu ZF. Christina Verchere, CEO al OMV Petrom: Am intrat in perioada cu cele mai mari investitii din istoria companiei cu o medie anuala de 8 mld. lei pentru urmatorii trei ani. De la inceputul anului actiunile SNP au plus 23%, dublu fata de cresterea indicelui BET. Interviu ZF. Christina Verchere, CEO al OMV Petrom: Am intrat in perioada cu cele mai mari investitii din istoria companiei cu o medie anuala de 8 mld. lei pentru urmatorii trei ani. De la inceputul anului actiunile SNP au plus 23%, dublu fata de cresterea indicelui BET. (171)

Ultimele cautari

Iulian Dumitrescu spune ca legea ii apara dreptul de a candida! Acuzatii spre Vlad Cosma

publicat 2024-04-18 15:46:13 (Puterea)

Iulian Dumitrescu spune ca legea ii apara dreptul de a candida! Acuzatii spre Vlad Cosma Fostul presedinte al Consiliului Judetean Prahova, liberalul Iulian Dumitrescu a declarat joi ca legea din Romania ii permite sa candideze pentru un nou mandat la sefia Consiliului Judetean Prahova si a indicat si cine s-ar face vinovat de dosarul sau! Va reamintim ca liberalul a fost suspendat din functie, dupa ce a fost acuzat ca […]The post Iulian Dumitrescu spune ca legea ii apara dreptul de a candida! Acuzatii spre Vlad Cosma appeared first on Puterea.ro.

citeste mai mult...
Alte stiri de la Puterea:
Ginkgo Biloba si arbori de guma, plantati in fata primariei lui Nicusor Dan. Municipalitatea a cheltuit 100.000 de euro
Bomba pe piata de retail. Carrefour inchide mai multe supermarketuri dupa ce a achizitionat Cora
Scandal electoral: Curtea de Apel Bucuresti confirma incalcarea legii in favoarea Gabrielei Firea si Burduja
Sentinta CAB care alimenteaza acuzatii de favoritism politic pentru Firea si Burduja
Politisti de frontiera, injunghiati de traficantii de migranti, pe A1. Au fost trase focuri de arma
Mancarea preferata a romanilor de 1 Mai. Care a fost cea mai scumpa comanda?
Capitalizarea la BVB, 326,984 miliarde lei, in aprilie. Bursa pe rosu, la inchiderea lunii
Scandal de AUR la Buzau: cea mai mare otrava pentru electoratul romanesc, afirma Nastasoiu!
Mare reorganizare la Finante: se schimba denumiri de directii, se comaseaza, se desprind, nimeni nu vine, nimeni nu pleaca
Taxa pe lux se amana: Clarificari despre impozitarea marilor proprietati in Romania
Primul cimitir ecologic din tara. Locurile se vor putea inchiria pe 25 de ani
Atentie la mici si bere de 1 Mai! Avertisment de la Protectia Consumatorilor
Hidroelectrica a dat ANAF in judecata! Miza – 62 milioane de lei
Elena Nastasoiu le-a mai tras o teapa celor de la AUR! Apropiata lui Ciolacu s-a retras din cursa electorala
O filiala a CFR Marfa dauneaza grav bugetului: pierderi de milioane de lei si salarii marite cu 20%