Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri

Chefi la cutite, 1 mai 2024. Un concurent a fost salvat de la eliminare de Stefan Popescu. Pe cine risca sa piarda Orlando Zaharia Chefi la cutite, 1 mai 2024. Un concurent a fost salvat de la eliminare de Stefan Popescu. Pe cine risca sa piarda Orlando Zaharia (518) ZF Deschiderea de astazi la Bursa. Alexandru Angelo, investitor: Vad trei scenarii pentru politica monetara a Rezervei Federale, unul dintre ele spunand ca institutia ar deveni loiala politicului si ar scadea dobanzile indiferent de datele economice ZF Deschiderea de astazi la Bursa. Alexandru Angelo, investitor: Vad trei scenarii pentru politica monetara a Rezervei Federale, unul dintre ele spunand ca institutia ar deveni loiala politicului si ar scadea dobanzile indiferent de datele economice (361) EURO GSP. Like & Share » Alice Campello, italianca lui Alvaro Morata EURO GSP. Like & Share » Alice Campello, italianca lui Alvaro Morata (330) Guvernul maghiar ofera finantare de 1 miliard de forinti pentru conservarea muzicii tiganesti in restaurante Guvernul maghiar ofera finantare de 1 miliard de forinti pentru conservarea muzicii tiganesti in restaurante (320) Prognoza meteo 2 mai 2024. Cum e vremea in Romania si care sunt previziunile ANM pentru astazi Prognoza meteo 2 mai 2024. Cum e vremea in Romania si care sunt previziunile ANM pentru astazi (317) ZF 15 minute cu un antreprenor, un proiect Ziarul Financiar si Alpha Bank. Alexandra Bogatu, proprietara platformei de inchiriat apartamente in regim hotelier Rezident, a investit 2 mil. euro intr-un hotel boutique la malul marii. ZF 15 minute cu un antreprenor, un proiect Ziarul Financiar si Alpha Bank. Alexandra Bogatu, proprietara platformei de inchiriat apartamente in regim hotelier Rezident, a investit 2 mil. euro intr-un hotel boutique la malul marii. "Vrem un grad mediu de ocupare de 70% anual" (315) Bursa. Alro Slatina, plus 2,7% pe cotatie dupa anuntarea productiei din T1/2024 Bursa. Alro Slatina, plus 2,7% pe cotatie dupa anuntarea productiei din T1/2024 (315) Bursa. BRK Financial Group vede actiunile Transelectrica la 36,5 lei, in crestere cu 24% Bursa. BRK Financial Group vede actiunile Transelectrica la 36,5 lei, in crestere cu 24% (311) Indicele BET a crescut cu 0,2% in aprilie, cea mai slaba performanta lunara de anul acesta. Toti indicii de la BVB raman insa pe plus de la inceputul lui 2024 incoace. Bursa locala, peste pietele din vestul Europei si SUA Indicele BET a crescut cu 0,2% in aprilie, cea mai slaba performanta lunara de anul acesta. Toti indicii de la BVB raman insa pe plus de la inceputul lui 2024 incoace. Bursa locala, peste pietele din vestul Europei si SUA (300) A fost descifrat un papirus fabulos! Textul care ar putea rezolva unul dintre cele mai mari mistere ale Greciei Antice A fost descifrat un papirus fabulos! Textul care ar putea rezolva unul dintre cele mai mari mistere ale Greciei Antice (286)

Ultimele cautari

Joburi interesante si bine platite fara a avea studii superioare

publicat 2024-02-05 15:45:05 (Antena3)

Joburi interesante si bine platite fara a avea studii superioare In prezent, nu mai este nevoie sa ai studii superioare pentru a accede la un job bine platit.

citeste mai mult...
Alte stiri de la Antena3:
Pluralul cuvantului "pasca": Mai multe... Cum cerem corect la magazin
Noi informatii despre starea de sanatate a lui Florin Piersic | Marelui actor i-au fost facute analize suplimentare
Alerta in Bucuresti: Un barbat a fost rapit din parcarea subterana a blocului. Politia a intervenit de urgenta
Gustari fine in momente speciale: Platouri cu aperitive pentru orice ocazie
Merita sa investesti in incalzirea cu pompe de caldura? Iata ce trebuie sa stii!
Cum sa iti alegi generatorul electric in functie de consumul tau
O celebra fabrica de componente auto din Romania pune lacatul pe usa | Circa 200 de angajati au iesit sa protesteze impotriva masurii
Manusi nitril sau din latex? Alege varianta corecta pentru o protectie maxima!
Tratamentul diabeticilor se schimba | Prima tara din UE care implementeaza noua schema de medicamentatie
Reguli noi la vanzarea terenurilor. Impozitul obligatoriu fara care romanii nu pot instraina bucatile de pamant
Incendiu masiv in Joia Mare in apropiere de Bucuresti. Pompierii intervin cu opt autospeciale
Protest masiv la Vama Veche | Marsul tacerii si durerii dedicat victimelor lui Vlad Pascu a adunat zeci de persoane: "Este un strigat de durere din partea noastra"
"Sa fim cu Dumnezeu mereu!": Parintele Cleopa Ilie, propus spre canonizare
Trucurile producatorilor de dulciuri: culori vii si personaje animate pe ambalaj | Sfaturi pentru a evita produsele din comert
Pastele la suta de grame | Romanii cumpara in cantitati mai mici, din cauza preturilor: "Toti au zis ca nu iau miel intreg"