Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri

Bursa. Grupul Agroland Business System tinteste cresteri de 23% pe afaceri si 164% pe profit net in 2024 Bursa. Grupul Agroland Business System tinteste cresteri de 23% pe afaceri si 164% pe profit net in 2024 (330) Germania, Franta si SUA conduc in topul tarilor care controleaza grupuri de firme in Romania, iar 30% dintre salariati lucreaza in multinationale. Doar 6% din grupurile de firme sunt rezidente Germania, Franta si SUA conduc in topul tarilor care controleaza grupuri de firme in Romania, iar 30% dintre salariati lucreaza in multinationale. Doar 6% din grupurile de firme sunt rezidente (325) Bogdan Badea, eJobs: Vedem o temperare a pietei muncii, situatia este la fel in toata Europa. Bogdan Badea, eJobs: Vedem o temperare a pietei muncii, situatia este la fel in toata Europa. "Unele industrii merg foarte bine, unele reduc din turatie. Uneori sunt concedieri silentioase, nu vedem atata PR ca la Google sau Facebook, cand se fac concedieri, dar asta nu insemna ca nu se intampla" (317) Guvernul a aprobat constructia a doua stadioane si a unui patinoar Guvernul a aprobat constructia a doua stadioane si a unui patinoar (292) Romania se transforma intr-un lider energetic regional prin promulgarea legii privind energia eoliana offshore Romania se transforma intr-un lider energetic regional prin promulgarea legii privind energia eoliana offshore (288) Bestsellerul Bestsellerul "Familia Radley" de Matt Haig apare la Editura Nemira (273) ZF Deschiderea de astazi la Bursa. Claudiu Cazacu, XTB Romania: Miscarile mai ample de pe graficele burselor, generate de o combinatie intre investitii proactive si reactive ZF Deschiderea de astazi la Bursa. Claudiu Cazacu, XTB Romania: Miscarile mai ample de pe graficele burselor, generate de o combinatie intre investitii proactive si reactive (204) Interviu ZF. Christina Verchere, CEO al OMV Petrom: Am intrat in perioada cu cele mai mari investitii din istoria companiei cu o medie anuala de 8 mld. lei pentru urmatorii trei ani. De la inceputul anului actiunile SNP au plus 23%, dublu fata de cresterea indicelui BET. Interviu ZF. Christina Verchere, CEO al OMV Petrom: Am intrat in perioada cu cele mai mari investitii din istoria companiei cu o medie anuala de 8 mld. lei pentru urmatorii trei ani. De la inceputul anului actiunile SNP au plus 23%, dublu fata de cresterea indicelui BET. (178) Vinicius este noul Vinicius este noul "Mr. Champions League": "E momentul pentru o seara magica acasa!" + Kane a devenit unic printre englezi! (171) Profitul operational al Volkswagen a scazut cu 20% in primul trimestru, tras in jos de vanzarile mai mici de vehicule premium Profitul operational al Volkswagen a scazut cu 20% in primul trimestru, tras in jos de vanzarile mai mici de vehicule premium (159)

Ultimele cautari

Nou-nascut abandonat intr-o masina de spalat. Pruncul a murit, lauza este anchetata de politisti

publicat 2024-03-18 17:45:02 (Adevarul)

Nou-nascut abandonat intr-o masina de spalat. Pruncul a murit, lauza este anchetata de politisti Politistii din Suceava ancheteaza o femeie de 32 de ani pentru pruncucidere. Femeia a mers la spital cu dureri dupa nastere, iar medicii au aflat ca aceasta isi abandonase copilul nou-nascut intr-o masina de spalat.

citeste mai mult...
Alte stiri de la Adevarul:
Protestele escaladeaza in campusurile universitare americane: violente la unele manifestatii pro-palestiniene VIDEO
Stare de asediu la Istanbul: politia turca a arestat sute de protestatari de 1 Mai VIDEO
Podcastul lui Ionut Vulpescu - invitat, Sorin Cucerai (sezonul 3, episodul 32)
SUA: Mamografia, indicata femeilor de la varsta de 40 de ani
Ce lucruri speciale pot fi vazute in locul ce pastreaza vie dragostea dintre Eminescu si Veronica Micle FOTO
Dinamo, admirabila: cum a fost transformata retrogradarea de la handbal intr-o mare reusita
Cum se petrece ziua de 1 Mai in afara Romaniei. Italienii, frati cu noi si la obiceiuri
Sediu de judecatorie fara autorizatie, inaugurat doar de fatada. Angajatii lucreaza tot in vechea cladire, cu WC in curte FOTO
Marcel Ciolacu si Gabriela Firea, vizita electorala la Depoul Dudesti. Ce le-au promis angajatilor STB
Topul tarilor UE cu cei mai multi bancheri milionari. Cati sunt din Romania
O fetita ucraineana de 13 ani s-a aruncat de la etajul unui bloc din Bucuresti
Cum incearca o gradina zoologica din Rusia sa-i "inspire" pe soldatii lui Putin aflati in Ucraina
Calvarul copilului de sase ani care ar fi fost vandut unui cetatean german. Micutul a revenit in Romania
Rusia planuieste un val de atacuri "hibride" impotriva Republicii Moldova, avertizeaza Bloomberg
Rusia sustine ca a lovit sediul comandamentului Sud din Odesa al Armatei ucrainene