Cele mai recente stiri

Robert Maftei, lector universitar, ASEBUSS Business School: Principala provocare a sistemului de invatamant local este sa se adapteze la lumea reala a businessului Robert Maftei, lector universitar, ASEBUSS Business School: Principala provocare a sistemului de invatamant local este sa se adapteze la lumea reala a businessului Tinerii reprezinta mai putin de 16% din populatia Romaniei. In clasamentul Uniunii Europene, suntem pe locul 17 Tinerii reprezinta mai putin de 16% din populatia Romaniei. In clasamentul Uniunii Europene, suntem pe locul 17 Iren Arsene, Editura Curtea Veche: Iren Arsene, Editura Curtea Veche: "Tendinta pe piata de carte este de scadere a numarului de exemplare vandute. Vedem un an greu!". Editura Curtea Veche tipareste circa 250 de titluri si are in portofoliu carti ale cunoscutilor autori Dale Carnegie, Robert Kiyosaki, Daniel Goleman ZF Live. Liviu Neagu, CEO Bergerat Monnoyeur SRL - Dealer Caterpillar: Anul trecut a fost cel mai bun din istorie nu numai pentru noi, ci si pentru piata utilajelor de constructii din Romania. S-a depasit pentru prima data bariera de 4.000 de utilaje noi vandute in Romania dupa zece ani in care media a fost la circa 2.000 ZF Live. Liviu Neagu, CEO Bergerat Monnoyeur SRL - Dealer Caterpillar: Anul trecut a fost cel mai bun din istorie nu numai pentru noi, ci si pentru piata utilajelor de constructii din Romania. S-a depasit pentru prima data bariera de 4.000 de utilaje noi vandute in Romania dupa zece ani in care media a fost la circa 2.000 Bursa: Dezvoltatorul imobilar Impact, controlat de antreprenorul Gheorghe Iaciu, are un nou director general: Campeanu Richard Dan-Sebastian. Acesta il inlocuieste pe Constantin Sebesanu, al carui mandat inceteaza la data de 31 mai Bursa: Dezvoltatorul imobilar Impact, controlat de antreprenorul Gheorghe Iaciu, are un nou director general: Campeanu Richard Dan-Sebastian. Acesta il inlocuieste pe Constantin Sebesanu, al carui mandat inceteaza la data de 31 mai Bursa. Indicele BET, la al doilea maxim istoric consecutiv, intr-o sedinta cea mai mare lichiditate pe actiuni de la mijlocul lunii aprilie. Cresteri pe Electrica (2,1%) si Banca Transilvania (1,5%) Bursa. Indicele BET, la al doilea maxim istoric consecutiv, intr-o sedinta cea mai mare lichiditate pe actiuni de la mijlocul lunii aprilie. Cresteri pe Electrica (2,1%) si Banca Transilvania (1,5%) Dosar penal pentru afise electorale dezlipite in Hunedoara Dosar penal pentru afise electorale dezlipite in Hunedoara Leul s-a depreciat, luni, fata de moneda unica Europeana, in cotatiile BNR Leul s-a depreciat, luni, fata de moneda unica Europeana, in cotatiile BNR Atentie! Un lant de magazine retrage un sortiment de ulei de masline! Atentie! Un lant de magazine retrage un sortiment de ulei de masline! Piedone: Este vremea banilor cheltuiti pe minciuni electorale si pe sondaje mincinoase! Piedone: Este vremea banilor cheltuiti pe minciuni electorale si pe sondaje mincinoase!

Cele mai citite stiri


Ultimele cautari

Pericol in Parcul Cismigiu din Bucuresti. Mai multi copii au ajuns la spital, dupa ce au pus mana pe "boabe albastre"

publicat 2024-02-12 11:45:03 (Antena3)

Pericol in Parcul Cismigiu din Bucuresti. Mai multi copii au ajuns la spital, dupa ce au pus mana pe Mai multi copii au ajuns la spital, dupa ce au luat contact cu niste substante imprastiate de autoritati pe aleile Parcului Cismigiu din Bucuresti.

citeste mai mult...
Alte stiri de la Antena3:
Elena Mateescu anunta o noua schimbare a vremii in Romania! Directorul ANM, data la care vine caldura
Un roman va arbitra finala Europa League. Anuntul UEFA
Schimbare importanta pentru transportul din Capitala! Anuntul STB
Barbatul care a primit primul transplant de rinichi de porc din lume a murit la doua luni dupa operatie
Un baietel in varsta de 10 ani s-a ascuns in podul casei impreuna cu mama, apoi a sunat la 112, dupa ce tatal a agresat-o pe sora lui
Protest spontan la Guvern. Zeci de angajati cer salarii mai mari
Salariul minim nu mai creste de la 1 iulie 2024! Guvernantii s-au razgandit
Mii de americani au vizitat Ambasada Romaniei din Washington, cu ocazia Zilei Portilor Deschise
Localitatea din Romania unde candideaza un politician mort de 11 ani
Noi detalii despre starea de sanatate a maestrului Florin Piersic: "Vestile sunt bune!"
Romanii ale caror pensii se recalculeaza de doua ori. Seful Casei de Pensii, Daniel Baciu: "Vor beneficia de inca o alta crestere optionala"
Domeniul in care Marcel Ciolacu promite bani frumosi: "Guvernul sustine alocarea unor resurse financiare consistente"
BNR a decis ce se intampla cu rata dobanzii de politica monetara
Salariul minim creste de la 1 iunie. Cu cat ramane net un angajat in Romania
Palm Residence Oltenitei: Confort si eleganta la cele mai bune preturi pentru apartamente noi in Popesti-Leordeni