Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri

Class Furn, producator de mobila cu actionariat olandez, a avut afaceri de 179 mil. lei in 2023. Ca nivel al businessului, 2022 a fost cel mai bun an din istoria companiei. Class Furn, producator de mobila cu actionariat olandez, a avut afaceri de 179 mil. lei in 2023. Ca nivel al businessului, 2022 a fost cel mai bun an din istoria companiei. (355) Romania a mai luat Romania a mai luat "un set" la Mondialul de hochei pe gheata (350) Bursa. Grupul Agroland Business System tinteste cresteri de 23% pe afaceri si 164% pe profit net in 2024 Bursa. Grupul Agroland Business System tinteste cresteri de 23% pe afaceri si 164% pe profit net in 2024 (321) Germania, Franta si SUA conduc in topul tarilor care controleaza grupuri de firme in Romania, iar 30% dintre salariati lucreaza in multinationale. Doar 6% din grupurile de firme sunt rezidente Germania, Franta si SUA conduc in topul tarilor care controleaza grupuri de firme in Romania, iar 30% dintre salariati lucreaza in multinationale. Doar 6% din grupurile de firme sunt rezidente (316) Bogdan Badea, eJobs: Vedem o temperare a pietei muncii, situatia este la fel in toata Europa. Bogdan Badea, eJobs: Vedem o temperare a pietei muncii, situatia este la fel in toata Europa. "Unele industrii merg foarte bine, unele reduc din turatie. Uneori sunt concedieri silentioase, nu vedem atata PR ca la Google sau Facebook, cand se fac concedieri, dar asta nu insemna ca nu se intampla" (306) Guvernul a aprobat constructia a doua stadioane si a unui patinoar Guvernul a aprobat constructia a doua stadioane si a unui patinoar (285) Romania se transforma intr-un lider energetic regional prin promulgarea legii privind energia eoliana offshore Romania se transforma intr-un lider energetic regional prin promulgarea legii privind energia eoliana offshore (281) Bestsellerul Bestsellerul "Familia Radley" de Matt Haig apare la Editura Nemira (266) ZF Deschiderea de astazi la Bursa. Claudiu Cazacu, XTB Romania: Miscarile mai ample de pe graficele burselor, generate de o combinatie intre investitii proactive si reactive ZF Deschiderea de astazi la Bursa. Claudiu Cazacu, XTB Romania: Miscarile mai ample de pe graficele burselor, generate de o combinatie intre investitii proactive si reactive (194) Interviu ZF. Christina Verchere, CEO al OMV Petrom: Am intrat in perioada cu cele mai mari investitii din istoria companiei cu o medie anuala de 8 mld. lei pentru urmatorii trei ani. De la inceputul anului actiunile SNP au plus 23%, dublu fata de cresterea indicelui BET. Interviu ZF. Christina Verchere, CEO al OMV Petrom: Am intrat in perioada cu cele mai mari investitii din istoria companiei cu o medie anuala de 8 mld. lei pentru urmatorii trei ani. De la inceputul anului actiunile SNP au plus 23%, dublu fata de cresterea indicelui BET. (171)

Ultimele cautari

Un ministru britanic pune la indoiala versiunea guvernului rus asupta atacului armat de la Moscova

publicat 2024-03-24 13:45:02 (Adevarul)

Un ministru britanic pune la indoiala versiunea guvernului rus asupta atacului armat de la Moscova Ministrul britanic de finante Jeremy Hunt a pus duminica la indoiala versiunea presedintelui rus Vladimir Putin dupa atacul sangeros de vineri seara de la periferia Moscovei, spunand ca are "foarte putina incredere" in ceea ce a spus guvernul rus.

citeste mai mult...
Alte stiri de la Adevarul:
O fetita ucraineana de 13 ani s-a aruncat de la etajul unui bloc din Bucuresti
Cum incearca o gradina zoologica din Rusia sa-i "inspire" pe soldatii lui Putin aflati in Ucraina
Calvarul copilului de sase ani care ar fi fost vandut unui cetatean german. Micutul a revenit in Romania
Rusia planuieste un val de atacuri "hibride" impotriva Republicii Moldova, avertizeaza Bloomberg
Rusia sustine ca a lovit sediul comandamentului Sud din Odesa al Armatei ucrainene
Cel mai avansat portavion al Chinei se apropie de lansare. Cele doua avantaje esentiale pe care le au navele SUA in fata Fujian
Investitorii se asteapta la o crestere a preturilor gazelor de termen lung
Ziua Muncii sau Ziua Micilor: romanii cumpara de sapte ori mai multi mici de 1 Mai
Rachetele americane ATACMS ar putea face Crimeea "inutila din punct de vedere militar"
Armele ghidate de precizie ale SUA cad rand pe rand prada razboiului electronic al Rusiei. "Dupa sase saptamani, eficienta a scazut la doar 6 %"
Ponderea romanilor care lucreaza peste 49 de ore pe saptamana, mai mica decat in UE
Ultima aniversare pentru "El Monumental" din Timisoara. Construit prin munca patriotica, inaugurat la 1 mai 1963, asteapta demolarea
Se cauta spioni! SRI face angajari. Ce posturi sunt disponibile
Sarbatorile de Paste, cu ploi si vijelii. Anuntul de ultima ora al meteorologilor
O tanara a "uitat" 100 de euro in dosar la testarea practica pentru permis. Cu ce explicatie stupefianta a venit