Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri

Cine sunt presedintii birourilor electorale ale sectiilor de votare din tara. Lista completa Cine sunt presedintii birourilor electorale ale sectiilor de votare din tara. Lista completa (188) Bursa. Razvan Butucaru, Mazars: Piata de M&A este complementara si potenteaza piata de capital. Romania a avut anul trecut circa 110 tranzactii, cu un volum de 4 mld. euro, dublu fata de 2022. Bursa. Razvan Butucaru, Mazars: Piata de M&A este complementara si potenteaza piata de capital. Romania a avut anul trecut circa 110 tranzactii, cu un volum de 4 mld. euro, dublu fata de 2022. "Sunt investitori care se duc in zona tehnologiei, private equity, iar apoi exitul se poate face pe Bursa". (185) Robert a murit in Italia, dupa un accident cumplit. Decesul lui a socat comunitatea: Robert a murit in Italia, dupa un accident cumplit. Decesul lui a socat comunitatea: "Cele mai sincere condoleante" (183) ZF IT Generation. Ileana Comanescu, product manager KYC Global, Qoobiss: Vrem sa ajungem la venituri de 3 mil. euro. In scurt timp lansam o platforma noua care va fi produsul nostru principal pentru intrarea pe piete noi, atat din Europa, cat si din Africa sau Asia de Sud-Est ZF IT Generation. Ileana Comanescu, product manager KYC Global, Qoobiss: Vrem sa ajungem la venituri de 3 mil. euro. In scurt timp lansam o platforma noua care va fi produsul nostru principal pentru intrarea pe piete noi, atat din Europa, cat si din Africa sau Asia de Sud-Est (170) Madalina Ghenea, aparitie de senzatie in costum de baie, pe insula Capri. Madalina Ghenea, aparitie de senzatie in costum de baie, pe insula Capri. "Am ramas fara cuvinte" (159) Opt tari din intreaga lume au declarat doliu pentru moartea presedintelui iranian Opt tari din intreaga lume au declarat doliu pentru moartea presedintelui iranian (158) Sebastian Stan, aplaudat timp de 8 minute la Festivalul de Film de la Cannes 2024 pentru prestatia din filmul Sebastian Stan, aplaudat timp de 8 minute la Festivalul de Film de la Cannes 2024 pentru prestatia din filmul "The Apprentice" (157) Romania pregateste un nou ajutor militar pentru Ucraina, anunta Zelenski Romania pregateste un nou ajutor militar pentru Ucraina, anunta Zelenski (153) Bursa. Cehii de la Wood recomanda un pret tinta de 0,095 lei pentru actiunile Patria Bank: randament potential de 15%. Bursa. Cehii de la Wood recomanda un pret tinta de 0,095 lei pentru actiunile Patria Bank: randament potential de 15%. "Apreciem rezilienta marjelor si capacitatea bancii de a gasi rezultate in alta parte (si anume NFC) si de a-si mentine costurile sub control." (151) Cel mai mare cutremur din ultimii 40 de ani in Napoli. Orasul este amenintat de un supervulcan. VIDEO Cel mai mare cutremur din ultimii 40 de ani in Napoli. Orasul este amenintat de un supervulcan. VIDEO (150)

Ultimele cautari

Morti invaluite in mister la Timisoara. Mama si fiu gasiti decedati in casa, fara urme de violenta

publicat 2024-01-09 19:45:02 (Adevarul)

Morti invaluite in mister la Timisoara. Mama si fiu gasiti decedati in casa, fara urme de violenta O femeie de 49 de ani si fiul ei de 24 de ani au fost gasiti decedati intr-un apartament din Timisoara. Potrivit Politiei, pe corpurile victimelor nu au fost gasite urme de violenta.

citeste mai mult...
Alte stiri de la Adevarul:
Partidul lui Le Pen a abandonat coalitia cu AfD germana in Parlamentul European
Bundesbank considera ca prima reducere a dobanzilor in zona euro este posibila in iunie
22 mai, ziua in care a fost inaugurata Fontana di Trevi. Legenda atractiei turistice a Romei VIDEO
Romania si-a exprimat interesul pentru cooperarea cu Turcia in domeniul militar
Mostenirea importanta pe care un tanar roman o are de la strabunicul sau si o arata intregii lumi FOTO
Sportul romanesc, zguduit: Vlad Dascalu, suspendat pentru dopaj! Ciclistul rateaza Jocurile Olimpice
In urma presiunilor internationale, "cenzura nerusinata" a transmisiunilor TV a Israelului a incetat
Lectii de educatie rutiera, introduse la anul in scoli
REPORTAJ Orasele carbunelui, apasate de nostalgia minelor. De ce colosii industriali au avut o viata scurta VIDEO
Fostul comandant al Armatei 58, Ivan Popov, a fost arestat sub suspiciunea de frauda
Top destinatii de neratat in Europa, in afara circuitelor populare FOTO
Ce punct comun au strategiile economice ale lui Biden si Trump si cum poate fi afectata Europa
Trei romance au obtinut victorii in primul tur al calificarilor la Roland Garros
Detalii uimitoare despre a doua cea mai lunga pestera de sare din lume. Se afla in Romania si este o minune a naturii VIDEO
Bolnavii psihic ajung pericol public ajutati de lege. Ce trebuie facut