Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri


Ultimele cautari

diverse

Capsula SpaceX se indreapta spre statia spatiala, transportand un echipaj NASA si un rus

Capsula SpaceX se indreapta spre statia spatiala, transportand un echipaj NASA si un rus

Vehiculul de lansare SpaceX, format dintr-o racheta Falcon 9, acoperita cu o capsula Crew Dragon botezata Endurance, a decolat pe cerul senin la pranz EDT (1600 GMT) de la Centrul Spatial Kennedy al NASA din Cape Canaveral. Falcon 9, cu doua etape si 23 de etaje, a urcat de pe turnul de lansare, in timp ce cele noua motoare Merlin ale sale au pornit in nori de vapori si o minge de foc rosiatica-portocalie, potrivit Reuters.

cultura

O carte pe zi: "Sexul inutil" de Oriana Fallaci

O carte pe zi: Sexul inutil de Oriana Fallaci

Oriana Fallaci (1929 - 2006) a fost o scriitoare si jurnalista italiana, devenita celebra prin curajul exemplar si prin vocea ei fara egal, care i-a sfidat de nenumarate ori pe mai marii timpului sau. A fost prima femeie in Italia care a mers pe front ca trimis special, urmand conflictele cele mai fierbinti, din Vietnam pana in Orientul Mijlociu.

culinar

Cum sa faci otet la tine acasa

Cum sa faci otet la tine acasa

Desi este usor sa mergi la magazin si sa cumperi o sticla de otet, poate fi foarte satisfacator – si gustos – sa il prepari singur. Odata ce ai stapanit o reteta de otet de uz general care poate fi folosita practic cu orice tip de bautura alcoolica, poti trece la retete mai specializate pentru […]

sanatate

Compania belgiana CERES Pharma achizitioneaza Dacia Plant

Compania belgiana CERES Pharma achizitioneaza Dacia Plant

CERES Pharma este o companie infiintata in 2017 de catre Mario Debel si Alychlo, este activa in dezvoltarea si distributia de medicamente, dispozitive medicale, biocide, produse cosmetice si pune accent in special pe produsele naturale. Strategia de crestere a companiei belgiene se axeaza in anii urmatori pe extinderea propriului portofoliu de produse prin dezvoltarea de suplimente alimentare calitative si preparate farmaceutice in Benelux si in Europa Centrala si de Est.