Cele mai recente stiri

Curtea de Conturi critica dur ANAF si semnaleaza neconcordante in activitatea mai multor autoritati si ministere: Exista agenti economici care au inregistrat pierderi consecutive in ultimii cinci ani si care nu au fost verificati niciodata Curtea de Conturi critica dur ANAF si semnaleaza neconcordante in activitatea mai multor autoritati si ministere: Exista agenti economici care au inregistrat pierderi consecutive in ultimii cinci ani si care nu au fost verificati niciodata Orange Romania revine dupa 7 ani in clubul miliardarilor in euro cu o crestere de 8,5% in 2017 Orange Romania revine dupa 7 ani in clubul miliardarilor in euro cu o crestere de 8,5% in 2017 Bosch: Noi am putea angaja mai multi oameni, insa suntem limitati de formarea angajatilor Bosch: Noi am putea angaja mai multi oameni, insa suntem limitati de formarea angajatilor Planurile celui mai nou jucator din panificatie. Grupul suedez Lantmännen, care face chifle pentru McDonald's la fosta fabrica de paine Titan din Bucuresti, va investi 50 mil. euro in productie BRD ajunge cea mai ieftina actiune din indicele BET dupa publicarea rezultatelor preliminare pe 2017. Petrom, pe locul doi Mai mult de trei sferturi din bancile din Romania au fost pe profit in 2017, in timp ce doar 7 au raportat pierderi Veniturile Orange Romania au crescut cu 8% in T4 2017, la 280 milioane de euro, datorita exploziei datelor mobile Mariana Gheorghe vorbeste liber despre cum a fost sa conduca cea mai mare companie din Romania, Petrom: Din 12 ani de mandat, circa 4-6 ani au fost de criza. Am fi putut sa crestem, dar am fost oligati sa taiem costurile. Procesul de restructurare m-a tinut treaza noaptea, dar am facut ce era mai bun pentru companie Mariana Gheorghe vorbeste liber despre cum a fost sa conduca cea mai mare companie din Romania, Petrom: Din 12 ani de mandat, circa 4-6 ani au fost de criza. Am fi putut sa crestem, dar am fost oligati sa taiem costurile. Procesul de restructurare m-a tinut treaza noaptea, dar am facut ce era mai bun pentru companie Un producator de mezeluri din Suceava a vandut preparate din carne marca Raitar de 10 mil. euro In ce sectoare domina firmele cu capital strain: fabricarea de autovehicule si componente auto, echipamente electrice, masini, produse chimice, din cauciuc sau farma In ce sectoare domina firmele cu capital strain: fabricarea de autovehicule si componente auto, echipamente electrice, masini, produse chimice, din cauciuc sau farma

Cele mai citite stiri


Ultimele cautari

actualitate

Letonia semnaleaza un posibil amestec al Rusiei in criza bancara locala

Letonia semnaleaza un posibil amestec al Rusiei in criza bancara locala

Criza bancara ce a cuprins Letonia s-ar putea transforma intr-un incident diplomatic, autoritatile de la Riga aratand cu degetul catre Moscova, scrie Bloomberg.Deti nu a mentionat in mod deschis Rusia, ministerul leton al apararii a indicat evenimente recente, inclusiv publicarea unei fotografii in care Rimsevics, guvernatorul bancii centrale letone, s-ar afla in Rusia, drept dovezi privitoare la o incercare de deteriorare a imaginii tarii si erodare a increderii publice in stat inaintea alegerilor din octombrie.

politic

Germania vrea sa lege fondurile UE de nivelul de asistenta acordat de fiecare stat refugiatilor

Germania vrea sa lege fondurile UE de nivelul de asistenta acordat de fiecare stat refugiatilor

Germania vrea ca tarile care gazduiesc un numar mai mare de migrantti sa fie rasplatite cu ajutoare regionale mai mari, scrie Financial Times. In urma unei astfel de masuri, tarile mai sarace din Europa centrala si de est ar beneficia de fonduri reduse. Propunerea este un semn al nemultumirii resimtite de Germania cu privire guvernele din Ungaria, Polonia si alte state care beneficiaza de fonduri UE consistente, dar care refuza sa accepte migrantti in linie cu schema de relocare introdusa de UE dupa criza refugiatilor din 2015.

social

Accident in Bistrita-Nasaud, cu zece persoane implicate. A fost activat planul rosu de interventie

Accident in Bistrita-Nasaud, cu zece persoane implicate. A fost activat planul rosu de interventie

Zece persoane au fost implicate, miercuri seara, intr-un accident rutier produs in Bistrita-Nasaud. In urma impactului, o persoana a decedat si alte doua sunt in stare grava. Totodata, avand in vedere numarul mare de victime, a fost declansat planul rosu de interventie. Accidentul a avut loc pe DN 17 D, in localitatea Ilva Mica, la […] Post-ul Accident in Bistrita-Nasaud, cu zece persoane implicate. A fost activat planul rosu de interventie apare prima data in Libertatea.ro.