Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri


Ultimele cautari

sport

Atac la conducerea lui Dinamo? Miriuta explica de ce Costache a ajuns la CFR Cluj

Atac la conducerea lui Dinamo? Miriuta explica de ce Costache a ajuns la CFR Cluj

Dinamo a surprins pe toata lumea dupa ce l-a vândut pe Valentin Costache, 19 ani, la rivala CFR Cluj, pentru 700.000 de euro si 10% dintr-un viitor transfer. Antrenorul lui Dinamo a explicat de ce mijlocasul a decis sa plece la CFR Cluj, lasând sa se înteleaga ca salariul oferit de sefii lui Dinamo nu l-a multumit si ca oferta CFR-ului a fost mai buna. "A fost oferta buna a celor de la CFR. Discutiile au fost în jur de trei saptamâni. ...

tic

Telefoane smartphone la eMag de Back Friday. iPhone, Samsung si Huawei la oferta

Telefoane smartphone la eMag de Back Friday. iPhone, Samsung si Huawei la oferta

Telefoane smartphone la eMag de Back Friday. eMag are cele mai bune oferte la telefoane smartphone de Black Friday. La ora 7 eMag a dat startul la Black Friday la telefoane. Telefoane Samsung, iPhone, Huawei de Black Friday la cele mai bune preturi. Ce Telefoane smartphone la eMag de Back Friday poti cumpara chiar acum! Telefoane […] Post-ul Telefoane smartphone la eMag de Back Friday. iPhone, Samsung si Huawei la oferta apare prima data in Libertatea.ro.

culinar

Cel mai util truc pentru clatite

Cel mai util truc pentru clatite

Indiferent ca folosesti o reteta simpla de clatite, cu 2-3 ingrediente, sau una mai complexa, acest truct te va ajuta sa le obtii mai usor si cu mai putina mizerie in bucatarie. Un truc cu adevarat util pentru clatite Ce trebuie sa faci? Este atat de simplu ca sigur te va surprinde ca nu te-ai gandit […] Post-ul Cel mai util truc pentru clatite apare prima data in Libertatea.ro.

vedete

Stela Enache relanseaza discoteca anilor 80! Tinerii danseaza prin cluburi pe "slagare de neuitat"

Stela Enache relanseaza discoteca anilor 80! Tinerii danseaza prin cluburi pe slagare de neuitat

Stea a muzicii usoare romanesti din anii '80, la 67 de ani, Stela Enache da un nou "Extemporal la dirigentie". Melodiile solistei au prins iar putere intr-o zona nesperata, in locurilor preferate ale tinerilor, cluburile si berariile bucurestene. Artista  ce s-a facut cunoscuta prin faimoasa melodie, "Ani de liceu" a reputat un mare succes intr-un […] Post-ul Stela Enache relanseaza discoteca anilor 80! Tinerii danseaza prin cluburi pe "slagare de neuitat" apare prima data in Libertatea.ro.