Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri


Ultimele cautari

diverse

Sibiul inregistreaza un boom de turisti si tarife care concureaza chiar si hotelurile din Paris

Sibiul inregistreaza un boom de turisti si tarife care concureaza chiar si hotelurile din Paris

Vezi galeria foto Citeste si: Cresterea ROBOR trimite hotelul Hilton Sibiu sa caute parteneri din afara sistemului bancar pentru o investitie de 2 mil. euro Topul judetelor care au atras cei mai multi turisti straini. Brasov, Timis, Cluj si Sibiu au atras 20% din totalul strainilor care s-au cazat in hotelurile din tara in primul semestru Anomalia de pe site-ul de rezervari: Tarom afiseaza pe site-ul de rezervari zboruri Bucuresti-Sibiu de la 660 de euro, pentru care pasagerul trebuie sa faca escala la München a Turistii romani aleg destinatii romanesti, inclusiv Sibiul, pentru a petrece city break-uri a Numarul vizitatorilor straini s-a triplat fata de anul 2009 a Un weekend la un hotel de patru stele ajunge si la 1.

cultura

Cistigatorii Premiilor Superscrieri 2017

Cistigatorii Premiilor Superscrieri 2017

Noua generatie de jurnalisti si autori de non-fictiune este mai pusa pe treaba ca oricînd si demonstreaza, prin realizarile din ultimul an, ca presa româneasca de calitate nu mai este un mit. Tudor Musat, moderatorul Galei Superscrieri #7, a anuntat luni, pe scena Teatrului National Bucuresti, cele douazeci si noua de premii Superscrieri oferite de FFFF (Fundatia Friends For Friends) împreuna cu juriul Superscrieri, cu patronul acestei editii, BRD – Groupe Société Générale si cu toti ceilalti sustinatori.

vedete

Mihaela Radulescu, in lacrimi dupa moartea Stelei Popescu: "Nu mai e nimeni ca ea..."

Mihaela Radulescu, in lacrimi dupa moartea Stelei Popescu: "Nu mai e nimeni ca ea..."

Moartea Stelei Popescu a indurerat-o si pe Mihaela Radulescu. Aceasta a scris pe contul ei de Facebook un mesaj emotionant despre Stela Popescu, distribuind un clip in care regretata artista a aparut alaturi de Stefan Banica Sr."O voi iubi mereu, iar noi toti o vom pretui mereu pentru tot ce ne-a daruit... Minunata femeie, geniala actrita, regina teatrului de revista din Romania... Mi-aduc acum aminte de fiecare intalnire cu doamna Stela Popescu, careia n-am putut niciodata sa-i spun pe nume, cum ma ruga mereu.