Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri


Ultimele cautari

politic

Inca un parlamentar Pro Romania, suspect de infectie de coronavirus

Inca un parlamentar Pro Romania, suspect de infectie de coronavirus

"In cursul zilei de ieri (joi - n.r.) am fost anuntat ca a fost confirmata pozitiv la testul COVID-19 o persoana cu care am fost contact direct in cursul zilei de luni. Avand in vedere situatia de fapt, am decis sa ma programez pentru efectuarea testului COVID si sa ma autoizolez pana la primirea rezultatului testului. Intelegand pe deplin implicatiile ulterioare, am decis sa suspend toate actiunile electorale din perioada urmatoare pana cand voi primi rezultatul testului pe care il voi face public.

diverse

9 mituri despre pisici pe care ar trebui sa le uiti

9 mituri despre pisici pe care ar trebui sa le uiti

Iata 9 mituri despre pisici pe care ar fi bine sa le uiti:  1. Pisicile sunt animale solitare si le place sa ramana singure acasa Fals! Separarea poate fi stresanta pentru pisici. Iar anxietatea cauzata de singuratate se poate manifesta prin comportamente precum urinarea si defecarea in afara laditei cu nisip, miorlaituri, vomitaturi, lipsa apetitului. Pentru ca pisica ta sa fie fericita este esential sa limitezi timpul in care ramane singura si joaca-te cu ea  ori de cate ori esti acasa.  2.

cultura

O carte pe zi: "Déjà vu. 25 de ani de VUNK", de Cornel Ilie

O carte pe zi: Déjà vu. 25 de ani de VUNK, de Cornel Ilie

In urma cu doi ani, la TIFF (Transilvania International Film Festival) se lansa primul documentar al unei formatii rock romanesti, "Vunk-Jur sa spun adevarul", care prezenta atat istoria trupei VUNK, din 1989, pe cand fondatorii trupei, Cornel ILIE si Nicu Sarghea, erau in clasa a patra, cat si modul in care s-a dezvoltat industria muzicala romaneasca.

vedete

Loredana Groza, dezvaluiri dureroase din copilarie: "Inghiteam in sec si stergeam o lacrima in coltul ochiului"

Loredana Groza, dezvaluiri dureroase din copilarie: "Inghiteam in sec si stergeam o lacrima in coltul ochiului"

In cadrul unu interviu, Loredana Groza a vorbit despre anumite momente mai putin placute din copilaria sa. "Cu totii la un momentdat in copilaria noastra am avut momente de genul asta. Chiar daca acum ele sunt mai violente si mai mediatizate, din cauza internetului, cu siguranta lumea s-a schimbat si toleranta noastra a devenit intorenta. Nu mai toleram oamenii care nu sunt ca noi, nu ii acceptam pe cei care sunt vulnerabili. Pentru multi vulnerabilitatea este o slabiciune, eu cred ca a fi vulnerabil e un semn de putere, ca poti sa te lasi deschis, sa nu te prefaci ca esti altfel si asta este un fel de maturitate pentru multi copii, ei sunt mult mai puternici ca atacatorii.