Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri


Ultimele cautari

social

Au reclamat si au primit banii: Suma recuperata de consumatorii romani nemultumiti

Au reclamat si au primit banii: Suma recuperata de consumatorii romani nemultumiti

Consumatorii nemultumiti de serviciile unor companii europene au recuperat anul trecut prejudicii in valoare de 300.000 euro. Numarul reclamatiilor a crescut cu 37% in 2020. Cele mai multe au vizat anulari provocate de pandemie, mai ales in domeniul transporturilor si al serviciilor turistice. Romanii nemultumiti au facut reclamatii prin intermediul Centrului European al Consumatorilor din […] The post Au reclamat si au primit banii: Suma recuperata de consumatorii romani nemultumiti appeared first on Puterea.ro.

sport

EXCLUSIV Fotbalistul "revelatiei" Sepsi suprinde: "Tata e dinamovist, si-ar fi dorit sa ma vada acolo"

EXCLUSIV Fotbalistul revelatiei Sepsi suprinde: Tata e dinamovist, si-ar fi dorit sa ma vada acolo

SEPSI. Mijlocasul Gabriel Vasvari a implinit 34 de ani, insa n-are ganduri de retragere. N-are regrete, desi tatal sau si-ar fi dorit sa-l vada in tricoul favoritilor de la Dinamo. - Gabi, ai 34 de ani, mai poti? Cat ai de gand sa joci? - Deocamdata ma simt foarte bine. Fizic sunt extraordinar. Nu am niciun gand de retragere. Sigur, in fotbal habar n-ai ce-ti rezerva ziua de maine. ...

sanatate

Medicament antideparazitar pentru animale, cumparat de oameni pentru preventia COVID-19

Medicament antideparazitar pentru animale, cumparat de oameni pentru preventia COVID-19

Farmaciile veterinare din judetul Teleorman au ramas acum fara stocuri. Mai multi farmacisti si medici veterinari sustin ca de cateva zile, stocurile de medicament antiparazitar s-au epuizat si ca ar exista chiar si o lista de asteptare.     Disney restrictioneaza accesul copiilor la cateva animatii clasice. Motive de rasism     Ei nu sunt, insa, de acord cu utilizarea acestui medicament in consumul uman, de vreme ce nu exista studii suficiente care sa arate care sunt efectele adverse ale acestuia.     S-a aflat cine a provocat URIAȘA PANAde CURENT care a afectat aproape tot Ardealul       Medicul veterinar Epure Hari a vorbit despre utilizarea medicamentului de catre oameni la Europa FM.   "In niciun caz nu sunt de acord cu consumul acesta, cu atat mai mult cu cat aceasta substanta activa o gasim si in randul medicamentelor umane. Inca nu exista date clare ca ar avea efect 100%."   Farmacistii veterinari sustin ca uneori li se cer si cateva zeci de flacoane, dar nu au raspuns pozitiv pana acum unor astfel de solicitari, pentru ca au anticipat riscul ca ele sa fie administrate in mod iresponsabil.