Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri


Ultimele cautari

sport

Program EURO 2020, 17 iunie: Boicoteaza glorile Romaniei meciul de pe "Arena Nationala"?

Program EURO 2020, 17 iunie: Boicoteaza glorile Romaniei meciul de pe Arena Nationala?

Ucraina s-a pregatit in Bucuresti pentru Euro, doar o vizita la Amsterdam i-a tulburat programul. Invinsa de Olanda in prima runda, trupa lui Andrei Sevcenko intra cu prima sansa pe "Arena Nationala", la cel de-al doilea meci din Grupa C. Disputa are o miza si pentru publicul romanesc. Dupa ce au fost exilat in diverse colturi ale arenei la primul joc gazduit de Bucuresti la Euro, Austria - Macedonia de Nord 3-1, Hagi, Popescu, Dorinel Munteanu si ceilalti tricolori se gandesc sa refuze invitatiile pentru aceasta partida.

tic

Piata tabletelor a 'explodat'

Piata tabletelor a 'explodat'

Pandemia a suflat din plin in panzele producatorilor de tablete, telefoane inteligente si laptopuri. Distantarea sociala, munca de la domiciliu si scoala online au ajutat piata tabletelor sa inregistreze cele mai bune vanzari din 2013, dupa un trimestru dominat, din nou, de Apple. In primul trimestru al anului, conform IDC (International Data Corporation), au fost vandute 39,9 milioane tablete, cu 55,2% mai mult decat in primul trimestru al anului trecut.

vedete

Matthew McConaughey dorea sa fie tata de la 8 ani

Matthew McConaughey dorea sa fie tata de la 8 ani

Explicand modul in care tatal sau l-a educat sa se adreseze oamenilor folosind apelativele "domn" sau "doamna", Matthew McConaughey a dezvaluit la o emisiune de radio ca intea lui de copil credea ca motivul pentru care trebuia sa foloseasca termeni respectuosi atunci cand se adresa adultilor era ca acestia erau parinti. "Pentru mine, [a deveni tata] a fost motivatia de a merge mai departe", a spus vedeta. "Cand aveam opt ani, m-a lovit! Am vrut sa fiu tata. Imi amintesc ce a fost. Pentru tatal meu erau toti "domni" si "doamne" si "va rog" si "va multumesc", iar el ma prezenta prietenilor sai.

auto-moto

Porsche vine la Timisoara! Compania va deschide un centru de cercetare si dezvoltare si cauta sa angajeze 200 de specialisti

Porsche vine la Timisoara! Compania va deschide un centru de cercetare si dezvoltare si cauta sa angajeze 200 de specialisti

Anuntul a fost facut pe Facebook de primarul orasului Timisoara, Dominic Fritz. "Dupa ce ieri compania DrÀxlmaier a anuntat ca va orasul nostru va fi primul din Romania unde se vor asambla baterii pentru masini electrice, azi Porsche Engineering a transmis ca a ales Timisoara pentru a deschide un centru de cercetare si dezvoltare. In acest centru vor lucra 200 de specialisti in dezvoltare de softuri si testari pentru diverse proiecte din domeniul automotive", a anuntat primarul Dominic Fritz.