Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri


Ultimele cautari

politic

Eugen Teodorovici, critic la adresa PSD

Eugen Teodorovici, critic la adresa PSD

Eugen Teodorovici, fost ministru de finante si fost presedinte executiv al PSD, nu ezita sa critice deciziile actualei conduceri a partidului.  Referindu-se la motiunea de cenzura care urmeaza sa fie depusa, el a afirmat ca nu este impotriva ei, dar documentul trebuie justificat foarte bine pentru a-l semna. Teodorovici a criticat si decizia PSD de convocare a unei sesiuni extraordinare a parlamentului pentru eliminarea pensiilor speciale.

tic

POCO devine brand independent de Xiaomi. Va lansa noi telefoane in 2020 (Telefoane mobile)

POCO devine brand independent de Xiaomi. Va lansa noi telefoane in 2020 (Telefoane mobile)

Aboneaza-te acum Facebook Newsletter * Sunt de acord cu Politica de confidentialitate Pocophone a fost o surpriza placuta in 2018, insa de la lansarea originlului model POCO F1, sau Pocophone F1 (cum e cunoscut in Europa), sub-brandul Xiaomi aproape a disparut complet. Au fost dezvoltate actualizari software pentru telefonul original intre timp, insa nu au fost anuntate dispozitive noi. Se pare ca cei de la Xiaomi, alaturi de echipa interna Poco au lucrat in ultimii doi ani la ceva si mai interesant decat un telefon nou: separarea brandului Poco de Xiaomi.

vedete

L-am gasit pe Costi Ionita la un "turcesc" din Bucuresti

L-am gasit pe Costi Ionita la un turcesc din Bucuresti

Are 42 de ani – pe 14 ianuarie si-a aniversat ziua de nastere -, face yoga si a devenit vegetarian. Colaborarile sale cu artisti de succes de peste hotare l-au transformat, spun admiratorii sai, intr-un compozitor care are ce sa transmita, la fiecare melodie, iar anii in care "presta" pe ritm de manele au ramas […] The post L-am gasit pe Costi Ionita la un "turcesc" din Bucuresti appeared first on Cancan.ro.