Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri


Ultimele cautari

tic

Anunt pentru abonatii TELEKOM! Ce a decis compania sa faca

Anunt pentru abonatii TELEKOM! Ce a decis compania sa faca

  Astfel, pentru clientii rezidentiali, pretul pentru fiecare serviciu fix (internet, TV si voce) si pentru fiecare abonament mobil va fi majorat cu 2 lei (TVA inclusa), adica 0,42 de euro (TVA inclusa). "In contextul cresterii costurilor legate de furnizarea serviciilor de comunicatii, precum si pentru a asigura in continuare viabilitatea economica, compania Telekom Romania este nevoita sa modifice conditiile de furnizare a serviciilor de comunicatii electronice si sa majoreze o parte din tarifele serviciilor de comunicatii din portofoliul sau. Aceasta modificare este influentata si de cresterea costurilor in toate sectoarele de business, in peisajul economic actual (...) Toti clientii rezidentiali vor fi informati cu privire la aceste modificari, atat prin canale de informare electronice, cat si prin intermediul notificarilor transmise prin serviciile de curierat. Aceasta ajustare nu se aplica preturilor pentru echipamentele contractate, terminalele sau echipamentele fixe inchiriate. De asemenea, majorarea nu se aplica serviciului de telefonie fixa, in cazul in care acesta este singurul tip de serviciu contractat de la Telekom Romania", se arata in comunicatul operatorului telecom. Sondajele realizate in randul clientilor companiei releva faptul ca 69% dintre utilizatorii Mobil Nelimitat ar recomanda cu mare incredere produsul prietenilor si familiilor, iar 74% dintre cei care detin serviciul Smart WiFi ar face acelasi lucru. Conform datelor oficiale, la sfarsitul celui de-al treilea trimestru din 2019, Telekom Romania inregistra 2,1 milioane de utilizatori ai serviciilor de voce fixa (inclusiv FMC), in scadere cu 0,9% fata de perioada similara a anului trecut, in timp ce baza totala de clienti pe segmentul telefoniei mobile era de 4,2 milioane, cu 9% mai putin raportat la perioada de referinta. In acelasi timp, veniturile consolidate ale companiei au ajuns, in T2 din 2019, la 243,5 milioane de euro, ceea ce reprezinta un avans de 7,4% fata de perioada similara a anului anterior. Telekom Romania este prezenta pe piata romaneasca din anul 2014, dupa rebrandingul comun al Romtelecom si Cosmote Romania. Telekom apartine Deutsche Telekom, una dintre companiile lider global de telecomunicatii integrate.

cultura

Sindicatele din educatie se plang de politizarea invatamantului si cer sa se puna capat flagelului

Sindicatele din educatie se plang de politizarea invatamantului si cer sa se puna capat flagelului

"Reforma in educatie trebuie sa inceapa de la modul in care sunt numiti directorii unitatilor de invatamant si inspectorii scolari generali. Este imperios necesar ca aceste functii de conducere sa fie ocupate de oameni care se remarca prin calitati profesionale si manageriale si nu prin simpla apartenenta la un partid politic", sustine FSLI. Amintim ca legea educatiei din 2011 prevedea descentralizarea sistemului scolar si impunea noi concursuri pentru angajarea directorilor. Directorii de scoli ar fi trebuit sa fie alesi de Consiliul de Administratie al scolii, pe baza de concurs organizat de scoala, nu de inspectoratul scolar judetean.

vedete

Interzis sensibililor: Versurile care ȘOCHEAZA constiinta

Interzis sensibililor: Versurile care ȘOCHEAZA constiinta

A aparut un album muzical, care nu este pentru cei care se simt lesne ofensati sau descurajati. Unii spun ca versurile sunt ofensatoare. Artistul protagonist al noului album spune insa ca versurile considerate ofensatoare au fost scoase din context... Și ca nu intentiona ca aceste versuri sa fie luate ad literam, inscriindu-se unei teme ample, abordata pe album. Rapperul american Eminem este cel care a raspuns criticilor aduse versurilor de pe noul lui album. Care fac referire la atacul cu bomba din Manchester din 2017, subliniind ca discul "nu a fost facut pentru sensibili".

verde

Avertisment de la nivel inalt: Oamenii RISCA sa locuiasca intr-o lume pustie

Avertisment de la nivel inalt: Oamenii RISCA sa locuiasca intr-o lume pustie

"Viata oamenilor depinde de biodiversitate, in moduri care nu sunt intotdeauna aparente sau apreciate. Sanatatea oamenilor depinde in cele din urma de serviciile ecosistemice: disponibilitatea apei proaspete, combustibilului, surselor alimentare. Toate acestea sunt preconditii pentru sanatatea umana si mijloacele de trai", a declarat Elizabeth Maruma Mrema pentru The Guardian, in primul sau interviu important de la preluarea functiei de secretar executiv interimar al Secretariatului ONU a Conventiei pentru Diversitate Biologica. In luna mai a anului trecut, oameni de stiinta marcanti au avertizat ca natura dispare intr-un ritm de zeci pana la sute de ori mai mare decat media din ultimii 10 milioane ani. Expertii au avertizat anterior ca activitatea umana va conduce la al saselea eveniment de extinctie in masa din istoria Pamantului, adaugand ca umanitatea are putin timp la dispozitie sa actioneze pentru a preintampina acest lucru. "Afacerile, comunitatile locale, societatea civila, tineretul, toti, condusi de guverne, trebuie sa luam masuri. Vorbim de actiune de multi ani. Intr-adevar, avem nevoie de actiuni transformatoare pentru a face diferenta", a adaugat Mrema.

sanatate

Cercetatori americani de top au avertizat cu trei luni inainte ca acest coronavirus ar putea ucide 65 milioane de oameni intr-un an

Cercetatori americani de top au avertizat cu trei luni inainte ca acest coronavirus ar putea ucide 65 milioane de oameni intr-un an

Pana acum, in China au murit 26 de oameni si mai mult de 900 sunt infectati, dar medicii spun ca numarul real ar fi putut sa ajunga deja la mii de cazuri. Doctorul Eric Toner, de la Johns Hopkins, a declarat ca nu a fost deloc surprins cand a aflat de coronavirus, la sfarsitul lunii decembrie.  "M-am gandit de ceva vreme ca un coronavirus ar putea fi, cel mai probabil, cauza unei noi pandemii. Nu stim cat de contagios poate fi. Știm doar ca se transmite de la om la om, dar nu stim pana unde se poate extinde.