Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri


Ultimele cautari

actualitate

Politistii, acuzati de luare de mita, au fost lasati in libertate! Alti opt suspecti vor fi audiati astazi

Politistii, acuzati de luare de mita, au fost lasati in libertate! Alti opt suspecti vor fi audiati astazi

UPDATE. Politistii de la IPJ acuzati de luare de mita au fost pusi in libertate, dupa ce au expirat ordonantele de retinere valabile 24 de ore.Nu este exclus, insa, ca procurorul de caz sa formuleze cerere de arestare preventiva a inculpatilor. Joi au avut loc audieri, care vor continua astazi."De la debutul actiunii si pana acum, pe langa perchezitii, au fost audiate 20 de persoane. Azi mai sunt citate 8 persoane, inclusiv cele cercetate", a informat, in aceasta dimineata, prim-procurorul Parchetului de pe langa Tribunalul Brasov, Adrian Radu.

politic

Jacinda Ardern, in ultimul discurs in calitate de premier neozeelandez: "A fost cel mai mare privilegiu al vietii mele"

Jacinda Ardern, in ultimul discurs in calitate de premier neozeelandez: A fost cel mai mare privilegiu al vietii mele

Premierul Noii Zeelande Jacinda Ardern si-a exprimat marti recunostinta pentru timpul petrecut la conducerea tarii, in ultima sa aparitie publica inainte de investirea succesorului sau Chris Hipkins, transmite The Guardian. Sa fie in fruntea guvernului a fost „cel mai mare privilegiu” al vietii sale, a transmis Arden, la o adunare a politicienilor in oraselul Ratana, […]

cultura

O carte pe zi: "Calatori si pacienti romani la Karlsbad" de Radu Marza

O carte pe zi: Calatori si pacienti romani la Karlsbad de Radu Marza

Radu Marza este conferentiar la Universitatea Babes-Bolyiai, Cluj Napoca, Facultatea de Istorie si Filosofie, preocupat de istoria medievala, premoderna si moderna a spatiului romanesc si a Europei Centrale, identitati, istoria calatoriei. A mai publicat, intre altele, "Calatori romani privind pe fereastra trenului. O incercare de istorie culturala (1830-1930)", la aceeasi Editua Polirom, carte semnalata anul trecut la aceasta rubrica.