Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri


Ultimele cautari

tic

ASUS Republic of Gamers lanseaza multiple laptopuri de gaming in cadrul evenimentului virtual For Those Who Dare: Boundless

ASUS Republic of Gamers lanseaza multiple laptopuri de gaming in cadrul evenimentului virtual For Those Who Dare: Boundless

#article_bottom_info { position:relative; } .thumb_btn { float:left; font-size:12px; background:url(https://www.hit.ro/lib/images/frontend/thumbs_up.png) no-repeat left 2px !important; } .recommend { border:1px solid #dbe1e6; border-radius:3px; padding:5px; -moz-border-radius:3px; width:160px; float:left; position:absolute; bottom:2px; background:#fff; left:95px; } .title_recommend { float:left; font-size:13px; font-weight:bold; margin-bottom:4px; } .close { float:right !important; width:16px; height:16px; background:url(https://www.

Hit

diverse

Un cerc de piatra rar a fost descoperit intr-un sit preistoric din Marea Britanie

Un cerc de piatra rar a fost descoperit intr-un sit preistoric din Marea Britanie

Expertii cred ca este posibil ca gropile sa fi format candva un inel complet, dar conditiile de sol din momentul cercetarii nu le-au permis arheologilor sa adune date clare despre partea de nord a interiorului formatiunii. Unele pietre au fost indepartate si duse in alta parte, in timp ce altele au fost probabil impinse cu fata in jos in gropile in care se aflau candva in pozitie verticala, potrivit The Guardian. Se crede ca Castilly Henge a fost construit in timpul perioadei neolitice tarzii, aproximativ 3.

cultura

O carte pe zi: "Lady Macbeth din Mtensk" de Nikolai Leskov

O carte pe zi: Lady Macbeth din Mtensk de Nikolai Leskov

Nikolai Leskov (1831-1895) a fost un important scriitor rus din veacul al XIX-lea, putin cunoscut la noi, chiar daca Humanitas Fiction i-a mai publicat o carte, in 2019, "Pelerinul vrajit". A avut mai multe meserii, s- a dedicat scrisului dupa 1862 si a devenit relativ repede apreciat. S-a bucurat de pretuirea lui Tolstoi, Cehov si Thomas Mann si este considerat unul dintre marii autori rusi ai secolului al XIX-lea.