Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri


Ultimele cautari

tic

Discutii pentru scaderea tarifele in roaming Romania - Republica Moldova

Discutii pentru scaderea tarifele in roaming Romania - Republica Moldova

Tarifele de roaming pentru convorbirile telefonice dintre Romania si Republica Moldova ar putea scadea, in viitorul apropiat. Anuntul a fost facut de premierii celor doua tari cu ocazia vizitei Nataliei Gavrilita, prim ministrul Moldovei, la Bucuresti. "Incurajam discutiile la nivelul autoritatilor de reglementare si al operatorilor de telefonie mobila din cele doua state pentru a […] The post Discutii pentru scaderea tarifele in roaming Romania - Republica Moldova appeared first on Puterea.ro.

diverse

Ce varianta e mai sanatoasa? Bananele verzi sau cele cu pete maronii?

Ce varianta e mai sanatoasa? Bananele verzi sau cele cu pete maronii?

Desi majoritatea dintre noi evita bananele mai coapte, cercetatorii japonezi spun ca ar fi foarte sanatoase. Acestia au studiat efectele mai multor alimente asupra animalelor de laborator, dupa descoperirea continutului ridicat in factori anticancerigeni pe care il prezinta bananele coapte. Bananele foarte coapte, cu coaja moale, cu pete maronii sau chiar cu coaja neagra, contin […] The post Ce varianta e mai sanatoasa? Bananele verzi sau cele cu pete maronii? appeared first on Puterea.ro.

cultura

O carte pe zi: "Jurnal Vol.4: Anii rezistentei (1969-1973)", de Ion Ratiu

O carte pe zi: Jurnal Vol.4: Anii rezistentei (1969-1973), de Ion Ratiu

Istoricul Stejarel Olaru continua cu volumul pe care il semnalam astazi cercetarea si descifrarea unei noi parti consistente din Jurnalul lui Ion Ratiu. Cel de-al patrulea volum cuprinde anii 1969 - 1973, adica aproape 1500 de zile, consemnate, ca si in volumele precedente aproape in detaliu, dovada numarul imens de pagini ale volumului. Despre perioada celor patru ani, istoricul elaboreaza un studiu introductiv extrem de elaborat si instructiv.

culinar

De Sfantul Nicolae: Ce fel de alimente trebuie impartite azi de credinciosi

De Sfantul Nicolae: Ce fel de alimente trebuie impartite azi de credinciosi

Azi este marea sarbatoare a Sfantul Ierarh Nicolae, iar credinciosii obisnuiesc sa mearga la biserica cu coliva si bucate. Lucru important: credinciosii trebuie sa imparta azi alimente de post, fiindca aceasta sarbatoare pica in Postul Nasterii Domnului.  De aceea este important ca pachetul care este dat de pomana azi sa cuprinda si un pahar cu […] The post De Sfantul Nicolae: Ce fel de alimente trebuie impartite azi de credinciosi appeared first on Puterea.ro.