Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri


Ultimele cautari

diverse

Ce varianta e mai sanatoasa? Bananele verzi sau cele cu pete maronii?

Ce varianta e mai sanatoasa? Bananele verzi sau cele cu pete maronii?

Desi majoritatea dintre noi evita bananele mai coapte, cercetatorii japonezi spun ca ar fi foarte sanatoase. Acestia au studiat efectele mai multor alimente asupra animalelor de laborator, dupa descoperirea continutului ridicat in factori anticancerigeni pe care il prezinta bananele coapte. Bananele foarte coapte, cu coaja moale, cu pete maronii sau chiar cu coaja neagra, contin […] The post Ce varianta e mai sanatoasa? Bananele verzi sau cele cu pete maronii? appeared first on Puterea.ro.

cultura

O carte pe zi. "Deceniul furiei si indignarii. Cum ne-au schimbat ultimii zece ani? " de Sorin Ionita

O carte pe zi. Deceniul furiei si indignarii. Cum ne-au schimbat ultimii zece ani?  de Sorin Ionita

O carte care, cum se spune pe coperta intai, ne ajuta sa intelegem mai bine lumea in care traim. Autorul este analist de politici publice si comentator in presa de opinie. A fondat impreuna cu o mana de colegi think tank-ul Expert Forum (EFOR), unde produce rapoarte de policy menite sa faca guvernarea mai buna si activism civic menit sa o deranjeze periodic.

culinar

De Sfantul Nicolae: Ce fel de alimente trebuie impartite azi de credinciosi

De Sfantul Nicolae: Ce fel de alimente trebuie impartite azi de credinciosi

Azi este marea sarbatoare a Sfantul Ierarh Nicolae, iar credinciosii obisnuiesc sa mearga la biserica cu coliva si bucate. Lucru important: credinciosii trebuie sa imparta azi alimente de post, fiindca aceasta sarbatoare pica in Postul Nasterii Domnului.  De aceea este important ca pachetul care este dat de pomana azi sa cuprinda si un pahar cu […] The post De Sfantul Nicolae: Ce fel de alimente trebuie impartite azi de credinciosi appeared first on Puterea.ro.

vedete

Albumul "30" al cantaretei Adele, pentru a doua saptamana pe primul loc in topul american

Albumul 30 al cantaretei Adele, pentru a doua saptamana pe primul loc in topul american

Albumul "30" al cantaretei engleze Adele a petrecut a doua saptamana, consecutiv, pe primul loc in topul american Billboard 200. In saptamana incheiata pe 2 decembrie, albumul a fost vandut in 288.000 de unitati, potrivit MRC Data, cu 66% in scadere fata de saptamana de debut. Totusi, "30" a inregistrat cea mai buna a doua […] The post Albumul "30" al cantaretei Adele, pentru a doua saptamana pe primul loc in topul american appeared first on Puterea.ro.