Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri


Ultimele cautari

social

INCENDIU DEVASTATOR intr-un bloc din Vaslui. Locatarii au fost evacuati de urgenta

INCENDIU DEVASTATOR intr-un bloc din Vaslui. Locatarii au fost evacuati de urgenta

Incendiul se manifesta cu violenta intr-una dintre camerele apartamentului, iar casa scarii era inundata cu fum si gaze toxice, in momentul in care pompierii au ajuns la locul incidentului. "Un echipaj de pompieri a actionat pentru lichidarea incendiului, in timp ce al doilea echipaj de interventie a procedat la evacuarea persoanelor care nu au apucat sa se autoevacueze, persoane aflate pe acelasi palier cu apartamentul incendiat, precum si la etajele superioare. In total, au fost evacuate 10 persoane.

diverse

Decembrie fara zapada si mai cald decat ar trebui sa fie

Decembrie fara zapada si mai cald decat ar trebui sa fie

Conform prognozei meteorologice, temperaturile ajung si la 13-14 grade Celsius in anumite zone, ceea ce inseamna cu 8 grade peste normalul acestei perioade. La nivelul Romaniei nu se vor inregistra schimbari majore in urmatoarele zile. In partea de sud si de est a tarii se va innora si va burnita usor, iar la munte este posibil sa ninga slab.  In regiunile unde cerul va fi acoperit temperaturile raman pozitive, iar daca cerul va fi senin temperaturile vor fi in scadere.   Citeste si

cultura

O carte pe zi: "Intelegerile care ne-au schimbat lumea", de Jacques Peretti

O carte pe zi: Intelegerile care ne-au schimbat lumea, de Jacques Peretti

Informatiile despre noi sunt pretul ascuns al fiecarei tranzactii pe care o facem. In 2016, astfel de date au fost utilizate pentru a identifica profilurile alegatorilor indecisi care urmau sa isi exprime votul atat la referendumul pentru Brexit, cat si la alegerile prezidentiale americane.

auto-moto

Studenti din aviatia militara, consemnati la sol

Studenti din aviatia militara, consemnati la sol

Peste 300 de studenti sauditi la aviatie militara au fost consemnati la sol in Statele Unite, din motive de siguranta, dupa ce un locotenent al fortelor aeriene ale Arabiei Saudite a deschis focul si a omorat trei oameni, saptamana trecuta, la o baza americana din Florida, au declarat marti oficiali americani, citati de Reuters. Potrivit FBI, investigatorii americani cred ca locotenentul secund al Fortelor Aeriene ale Arabiei Saudite Mohammed Saeed Alshamrani, in varsta de 21 de ani, a actionat singur atunci cand a efectuat atacul de vineri, de la baza navala americana, inainte de a fi ucis de un adjunct al serifului din regiune, potrivit news.