Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri


Ultimele cautari

actualitate

Liberalii au decis: nu voteaza Guvernul Ciolos. Noua propunere de premier va fi tot Citu

Liberalii au decis: nu voteaza Guvernul Ciolos. Noua propunere de premier va fi tot Citu

Parlamentarii PNL vor participa, miercuri, la votul din Parlament pentru Guvernul Ciolos, insa nu vor vota, potrivit unei decizii a Biroului Executiv, a anuntat secretarul general al liberalilor, Dan Vilceanu. "Am decis in seara aceasta intr-o sedinta de Birou Executiv ca noi nu vom vota la plen. Optiunea este prezent, nu votez si la comisii […] The post Liberalii au decis: nu voteaza Guvernul Ciolos. Noua propunere de premier va fi tot Citu appeared first on Puterea.ro.

diverse

HOROSCOP 19 octombrie 2021 - Limite si obstacole pentru aceste zodii. Peste unele risca sa nu poata trece

HOROSCOP 19 octombrie 2021 - Limite si obstacole pentru aceste zodii. Peste unele risca sa nu poata trece

HOROSCOP 19 octombrie 2021 - Berbec Colaborarea dintre tine si partenerul de viata si/ sau colaboratori poate fi una fructuoasa astazi, ci s-ar putea sa faceti mai multe progrese decat v-ati asteptat in privinta planurilor de viitor si/ sau a proiectelor de grup de care va ocupati. In acelasi timp, s-ar putea sa va intalniti cu unele oportunitati importante, care necesita viteza de reactie, dar care promit sa avanseze in mod vizibil initiativele in care sunteti implicati. Asadar, viitorul arata cat se poate de bine pentru voi, iar daca reusiti sa mentineti acest ritm, va veti bucura mai curand decat va asteptati de rezultatele acestor eforturi.

cultura

O carte pe zi: "Diminetile lui Leopold in teritoriu" de Constantin Stoiciu

O carte pe zi: Diminetile lui Leopold in teritoriu de Constantin Stoiciu

Constantin Stoiciu, nascut in 1939, unul dintre prozatorii cei mai importanti ai generatiei 60 (autor care a lucrat ca producator de film si ca jurnalist in presa cotidiana si saptamanala, a publicat numeroase romane, a emigrat in 1982 in Canada, de unde a revenit dupa 1990, penduland apoi intre Canada si Romania si continuand sa publice romane), este in egala masura unul dintre putinii prozatori care isi modifica foarte putin stilul si tematica.

vedete

A fost decorat de Ion Iliescu: Actorul si cantaretul Stefan Banica isi aniverseaza ziua de nastere (VIDEO)

A fost decorat de Ion Iliescu: Actorul si cantaretul Stefan Banica isi aniverseaza ziua de nastere (VIDEO)

Nascut la 18 octombrie 1967, la Bucuresti,¬†Stefan Banica¬†este fiul regretatului actorului¬†»ėtefan Banica¬†si al jurnalistei¬†Sanda Vlad-Liteanu. A absolvit¬†Institutul de Arta Teatrala¬†si Cinematografica "I.L. Caragiale"¬†in 1989, la clasa profesorului¬†Ion Cojar. In actorie s-a remarcat cu interpretarea unor roluri precum¬†Mihai Marinescu, in¬†"Liceenii"(1987),¬†"Extemporal la dirigentie"¬†(1987) si¬†"Liceenii Rock 'n' Roll"¬†(1992). A mai jucat in filme precum¬†"Baieti buni"¬†(2005),¬†"O viata minunata/ A […] The post A fost decorat de Ion Iliescu: Actorul si cantaretul Stefan Banica isi aniverseaza ziua de nastere (VIDEO) appeared first on Puterea.ro.