Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri


Ultimele cautari

sport

Gigi Becali ar putea bifa un nou transfer important din Liga 1: "Daca ei decid asta, eu nu ma pot impotrivi"

Gigi Becali ar putea bifa un nou transfer important din Liga 1: Daca ei decid asta, eu nu ma pot impotrivi

Jean Vladoiu, presedintele celor de la FC Arges, vrea sa mearga pana la capat in Cupa Romaniei. Crede ca e posibil chiar si fara Grigore Turda (24 de ani), liderul defensivei. FC Arges a obtinut in-extremis calificarea in sferturile Cupei Romaniei. A revenit de la 0-1 in fata lui Dinamo, golul decisiv venind in prelungiri, de la Cristi Dumitru. Vladoiu are planuri mari in continuare. ...

cultura

O carte pe zi: "Transatlantic" de Colum McCann

O carte pe zi: Transatlantic de Colum McCann

Nascut in 1965, scriitorul irlandez Colum McCann traieste la New York, e profesor de scriere creativa, a publicat mai multe romane, unele incununate cu premii prestigioase, traduse in peste 35 de limbi, inclusiv in romaneste. Este membru al Academiei Americane de Arte si Litere si a primit Ordinul Chevalier des Arts et des Lettres din partea guvernului francez. A mai obtinut premii in Italia, Germania si China.

sanatate

Covid-19: Majoritatea persoanelor vaccinate nu au plamanii afectati

Covid-19: Majoritatea persoanelor vaccinate nu au plamanii afectati

Peste 95% dintre persoanele vaccinate care fac infectia Covid-19 nu au plamanii afectati, spune medicul Diana Manolescu. "Am observat o diferenta insemnata, din punct de vedere imagistic, intre plamanii unui pacient vaccinat impotriva SARS CoV 2 si cei ai unui pacient nevaccinat. La peste 95 la suta dintre persoanele vaccinate, care fac totusi o infectie […] The post Covid-19: Majoritatea persoanelor vaccinate nu au plamanii afectati appeared first on Puterea.ro.