Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri


Ultimele cautari

actualitate

Ciuca, la intalnirea lui Antony Blinken: Multumesc pentru intarirea Flancului Estic

Ciuca, la intalnirea lui Antony Blinken: Multumesc pentru intarirea Flancului Estic

"Este un moment foarte important, in care sarbatorim 25 de ani de la lansarea parteneriatului strategic Romania - SUA. Ma bucur foarte mult ca acum 25 de ani, atunci cand a avut loc prima intalnire cu poporul roman a presedintelui Clinton, dumneavoastra ati fost aici, la Bucuresti, in staff-ul presedintelui. Sunt foarte bucuros si pot sa afirm ca parteneriatul nostru strategic a atins cel mai inalt nivel in istoria sa de sfert de secol. 25 de ani reprezinta un jalon foarte important care ne determina sa constientizam ca in 1997 s-a nascut o generatie care a crescut si s-a maturizat odata cu parteneriatul strategic", a spus Nicolae Ciuca.

sport

"Ce inseamna Messi pentru tine?" » Raspunsul colegul din nationala face valuri in Argentina: "Nu mai am cuvinte"

Ce inseamna Messi pentru tine? » Raspunsul colegul din nationala face valuri in Argentina: Nu mai am cuvinte

Angel Di Maria, extrema Argentinei, a povestit ce i-a spus capitanul Leo Messi cu cateva minute inaintea golului cu Mexic si recunoaste: "I-am dat o pasa proasta, dar el gaseste solutii la toate situatiile". Argentina e in fata unui mare examen, miercuri joaca meciul decisiv cu Polonia, dar in vestiar inca se vorbeste despre golul lui Messi.  A fost mai important decat cel al lui Enzo Fernández, chiar daca nu atat de rafinat. ...

cultura

O carte pe zi: "A unsprezecea porunca" de Udrea Rotaru

O carte pe zi: A unsprezecea porunca de Udrea Rotaru

"Calatoria in trecut fusese o solicitare neintentionata, nici nu stia ca baietii astia de la VrTravel pot oferi asemenea tipuri de voiajuri. Pur si simplu, a gresit anul in fereastra de Planificare, voia intr-adevar sa calatoreasca in Bucuresti in 10 septembrie dimineata (viza o calatorie aniversara, era tot luni si isi luase liber pentru asta), dar degetele au tastat din eroare anul 2001 si au apasat reflex "enter". Intarzierea neobisnuita de cateva secunde a confirmarii si, mai ales, raspunsul in sine i-au atras atentia asupra norocoasei erori: "Putem asigura calatoria in parametri solicitati.