Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri


Ultimele cautari

actualitate

Prognoza meteo: Romania va fi lovita de un val de ninsori si frig

Prognoza meteo: Romania va fi lovita de un val de ninsori si frig

Prognoza meteo. Temperaturile vor fi mai ridicate decat cele specifice pentru aceasta perioada in prima jumatate a lunii decembrie, iar apoi vor reveni la normal, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie. Temperaturile cresc la inceputul saptamanii 6-12 decembrie, in regiunile sudice, unde noaptea revine ploile, in timp ce in restul regiunilor va fi frig si se […] The post Prognoza meteo: Romania va fi lovita de un val de ninsori si frig appeared first on Puterea.ro.

politic

SURSE: Cine ii va lua locul lui Danca si va fi noul purtator de cuvant al PNL

SURSE: Cine ii va lua locul lui Danca si va fi noul purtator de cuvant al PNL

Decizie de ultima ora in PNL. Conform unor informatii pe surse, noul purtator de cuvant al partidului va fi Ionut Stroe, fost ministru al Sporturilor. Stroe va ocupa functia de purtator de cuvant, vacantata dupa de Ionel Danca a decis sa demisioneze din PNL, alaturi de mai multi parlamentari din tabara Orban. Decizia oficiala va […] The post SURSE: Cine ii va lua locul lui Danca si va fi noul purtator de cuvant al PNL appeared first on Puterea.ro.

cultura

O carte pe zi: "Confiteor", de Jaume Cabré

O carte pe zi: Confiteor, de Jaume Cabré

"Ma simt batran, si doamna cu coasa ma invita s-o urmez. Vad ca a facut o mutare cu nebunul de negru si-mi cere, cu un gest politicos, sa continui partida. Stie ca mai am putini pioni. Totusi, inca nu e maine si ma uit sa vad ce piesa pot muta. Sunt singur in fata hartiei, ultima mea sansa."... "Am luat cele trei sute de pagini in care ma dadusem de ceasul mortii sa vorbesc despre rau, despre care acum stiam ca este la fel de inefabil si misterios precum credintele si, pe cealalta fata, aproape ca pe un palimpsest, am inceput scrisoarea pe care am impresia ca acum o termin, acum ca am ajuns la hic et nunc.

culinar

De Sfantul Nicolae: Ce fel de alimente trebuie impartite azi de credinciosi

De Sfantul Nicolae: Ce fel de alimente trebuie impartite azi de credinciosi

Azi este marea sarbatoare a Sfantul Ierarh Nicolae, iar credinciosii obisnuiesc sa mearga la biserica cu coliva si bucate. Lucru important: credinciosii trebuie sa imparta azi alimente de post, fiindca aceasta sarbatoare pica in Postul Nasterii Domnului.  De aceea este important ca pachetul care este dat de pomana azi sa cuprinda si un pahar cu […] The post De Sfantul Nicolae: Ce fel de alimente trebuie impartite azi de credinciosi appeared first on Puterea.ro.

verde

EXCLUSIV Romania plateste zilnic 200.000 de euro pentru nerespectarea legislatiei UE privind poluarea

EXCLUSIV Romania plateste zilnic 200.000 de euro pentru nerespectarea legislatiei UE privind poluarea

Comisia Europeana a trimis, ieri, Romania in fata Curtii de Justitie a Uniunii Europene pentru nerespectarea legislatiei UE referitoare la normele privind combaterea poluarii industriale si neindeplinirea obligatiei de a adopta un program de control al poluarii atmosferice. Conform informatiilor Puterea.ro, fiindca Romania nu si-a respectat angajamentele fata de UE, tara noastra plateste o amenda […] The post EXCLUSIV Romania plateste zilnic 200.000 de euro pentru nerespectarea legislatiei UE privind poluarea appeared first on Puterea.ro.