Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri


Ultimele cautari

actualitate

Europa: Creste numarul infectarilor zilnice si al deceselor COVID. Revenim la restrictiile severe!

Europa: Creste numarul infectarilor zilnice si al deceselor COVID. Revenim la restrictiile severe!

Organizatia Mondiala Sanatatii este ingrijorata de curba ascendenta a noilor cazuri de infectari si decese inregistrate in ultimele zile in Europa. Este vorba de o crestere de 7% in special in Europa centrala, pe fondul unei rate scazute de vaccinare, semnaleaza Euronews. Polonia se confrunta cu o explozie a cazurilor de coronavirus: peste 5.000 de […] The post Europa: Creste numarul infectarilor zilnice si al deceselor COVID. Revenim la restrictiile severe! appeared first on Puterea.ro.

cultura

O carte pe zi: "Romania. Album de istorie comunista. 1948-1989" de Calin Hentea

O carte pe zi: Romania. Album de istorie comunista. 1948-1989 de Calin Hentea

Calin Hentea este probabil cel mai cunoscut publicist si istoric roman al propagandei. A trecut in rezerva din Ministerul Apararii Nationale in 2008, cu gradul de colonel. A fost jurnalist militar, specialist in operatii psihologice si a participat la mai multe misiuni internationale in Albania, Kosovo, Afganistan. A publicat vreo douazeci volume de autor dedicate teoriei si istoriei propagandei, de istorie militara romana si memorialistica la edituri din Romania si SUA, printre care Enciclopedia propagandei romanesti.

sanatate

Prof. dr. Vlad Ciurea: "Restrictiile sunt o solutie. Arma noastra e vaccinul"

Prof. dr. Vlad Ciurea: Restrictiile sunt o solutie. Arma noastra e vaccinul

Prof. dr. Vlad Ciurea spune ca ne confruntam cu adevarat  cu o "catastrofa nationala" si recomanda tuturor: "Vaccinati-va, vaccinati-va, vaccinati-va! Testati, testati, testati"! In opinia reputatului neurochirurg, daca suntem in razboi, "restrictiile sunt o solutie". "Este o boala infecto-contagioasa, deci se transmite. Distantare, masca, spalat pe maini. Eu m-am vaccinat, am facut doza a treia. […] The post Prof. dr. Vlad Ciurea: "Restrictiile sunt o solutie. Arma noastra e vaccinul" appeared first on Puterea.ro.