Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri


Ultimele cautari

sport

Mesajul emotionant al lui Daren Cahill dupa incheierea colaborarii cu Simona Halep

Mesajul emotionant al lui Daren Cahill dupa incheierea colaborarii cu Simona Halep

Antrenorul Australian Darren Cahill a raspus mesajului prin care Simona Halep a anuntat, miercuri, incetarea colaborarii. “Nu, eu iti multumesc, Simo, pentru ca mi-ai permis sa fac o calatorie incredibila impreuna cu tine. Imi amintesc fotografia de mai sus de parca a fost ieri si este doar una dintre numeroasele amintiri uimitoare. O jucatoare extraordinara, […] The post Mesajul emotionant al lui Daren Cahill dupa incheierea colaborarii cu Simona Halep appeared first on Puterea.ro.

tic

Tranzactie pe piata locala de aplicatii de business: Senior Software a cumparat 30% din actiunile HR Sincron. "Ne uitam activ in piata dupa jucatori si solutii complementare activitatii noastre."

Tranzactie pe piata locala de aplicatii de business: Senior Software a cumparat 30% din actiunile HR Sincron. Ne uitam activ in piata dupa jucatori si solutii complementare activitatii noastre.

Daniel Toma, directorul general al Senior Software Furnizorul local de solutii software de business Senior Software a intrat in structura actionariatului HR Sincron - dezvoltator al unei platforme complexe pentru gestionarea activitatii departamentelor de resurse umane din organizatii, prin achizitia a 30% din actiunile companiei. Cele doua companii colaboreaza de mai multi ani, avand peste 600 de implementari finalizate pentru jucatori mari de pe piata locala precum Porsche Romania, Regina Maria, Volvo, Baneasa, Delaco, Q-Fort, Rompetrol, Dedeman si multi altii.

sanatate

A doua doza a vaccinului Johnson&Johnson are o eficacitate de 94%

A doua doza a vaccinului Johnson&Johnson are o eficacitate de 94%

Johnson&Johnson (J&J) a anuntat ca administrarea celei de-a doua doze a vaccinului sau pentru Covid-19, la doua luni dupa prima doza, a crescut eficacitatea acestuia la 94% in Statele Unite, in cazul formelor moderate si grave de boala, transmite Reuters. Doar o singura doza de vaccin al J&J are o eficacitate de 70%. "Compania are […] The post A doua doza a vaccinului Johnson&Johnson are o eficacitate de 94% appeared first on Puterea.ro.