Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri


Ultimele cautari

actualitate

Antony Blinken saluta, la Bucuresti, evolutia parteneriatului strategic SUA-Romania

Antony Blinken saluta, la Bucuresti, evolutia parteneriatului strategic SUA-Romania

"Vreau sa incep prin a le multumi gazdelor noastre - presedintele Klaus Iohannis, premierul Nicolae Ciuca, prietenului meu, ministrul de Externe Bogdan Aurescu, pentru ospitalitate, dar, de asemenea, cel mai important, pentru parteneriat, nu doar astazi, ci in fiecare zi. Prima mea vizita la Bucuresti a fost in 1997, am fost aici cu presedintele Bill Clinton pentru anuntul parteneriatului strategic. Si imi amintesc acea zi ca si cum ar fi fost ieri. Zecile de mii de romani adunati in Piata Universitatii sub un soare stralucitor.

sport

"Ce inseamna Messi pentru tine?" » Raspunsul colegul din nationala face valuri in Argentina: "Nu mai am cuvinte"

Ce inseamna Messi pentru tine? » Raspunsul colegul din nationala face valuri in Argentina: Nu mai am cuvinte

Angel Di Maria, extrema Argentinei, a povestit ce i-a spus capitanul Leo Messi cu cateva minute inaintea golului cu Mexic si recunoaste: "I-am dat o pasa proasta, dar el gaseste solutii la toate situatiile". Argentina e in fata unui mare examen, miercuri joaca meciul decisiv cu Polonia, dar in vestiar inca se vorbeste despre golul lui Messi.  A fost mai important decat cel al lui Enzo Fernández, chiar daca nu atat de rafinat. ...

cultura

O carte pe zi: "A unsprezecea porunca" de Udrea Rotaru

O carte pe zi: A unsprezecea porunca de Udrea Rotaru

"Calatoria in trecut fusese o solicitare neintentionata, nici nu stia ca baietii astia de la VrTravel pot oferi asemenea tipuri de voiajuri. Pur si simplu, a gresit anul in fereastra de Planificare, voia intr-adevar sa calatoreasca in Bucuresti in 10 septembrie dimineata (viza o calatorie aniversara, era tot luni si isi luase liber pentru asta), dar degetele au tastat din eroare anul 2001 si au apasat reflex "enter". Intarzierea neobisnuita de cateva secunde a confirmarii si, mai ales, raspunsul in sine i-au atras atentia asupra norocoasei erori: "Putem asigura calatoria in parametri solicitati.