Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri


Ultimele cautari

actualitate

Cutremur de 6 grade pe scara Richter, in Grecia. Mii de oameni au resimtit seismul

Cutremur de 6 grade pe scara Richter, in Grecia. Mii de oameni au resimtit seismul

Un cutremur de 6,0 grade pe scara Richter a zguduit centrul Greciei miercuri la ora 12:16. Seismul s-a produs la 121 km sud-vest de Salonic in apropierea orasului Elassona din regiunea Larissa. Seismul s-a produs la o adancime de 10 km Potrivit primelor informatii, cutremurul a fost resimtit in orasele Larissa, Trikala si Salonic. Primarul […] The post Cutremur de 6 grade pe scara Richter, in Grecia. Mii de oameni au resimtit seismul appeared first on Puterea.ro.

economic

SIF Moldova, in plin proces de rebranding, a solicitat Bursei de Valori Bucuresti schimbarea simbolului din SIF2 in EVER

SIF Moldova, in plin proces de rebranding, a solicitat Bursei de Valori Bucuresti schimbarea simbolului din SIF2 in EVER

Autor: Tibi Oprea SIF Moldova (SIF2), cea mai mare societate dintre cele cinci SIF-uri, a anuntat miercuri la Bursa de Valori Bucuresti ca Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Bacau a emis Certificatul de Inregistrare Mentiuni si Certificatul de Inregistrare seria B prin care s-a dispus inregistrarea in Registrul Comertului a mentiunilor privind schimbarea denumirii societatii din "Societatea de Investitii Financiare Moldova" S.A. in "EVERGENT INVESTMENTS" S.A.

diverse

"Mamaia s-a manelizat". Primarul nu mai vrea sa vada salam pe timp de vara

Mamaia s-a manelizat. Primarul nu mai vrea sa vada salam pe timp de vara

Primarul Vergil Chitac a declarat, potrivit Adevarul.ro, ca exista constituit un Comandament Litoral 2021, in care sunt implicate toate institutiile din oras, care va elabora un Regulament al statiunii Mamaia. "Eu cred ca inca mai avem turism in Mamaia, desi sunt unii sceptici care spun ca Mamaia nu mai este statiune. Turismul estival trebuie sa se desfasoare civilizat", spune primarul.       Complimentul pe care l-a primit ╚śosoaca din partea unuia dintre cei mai ravniti burlaci ai Romaniei       Mai departe, Chitac a vorbit despre cum arata turismul in aceasta statiune. "Turismul in Mamaia s-a manelizat. Acolo trebuie sa opereze cei care au hoteluri si restaurante, in conditii civilizate si cu respectarea legii".     Cum vezi viitorul copilului tau? Aplica acum pentru o bursa de antreprenoriat prin VERTIK Junior.     In urma cu cateva zile, edilul a vorbit intr-un interviu acordat cotidianului Focus Press despre o Hotarare de Guvern din anul 2001 care obliga primaria sa interzica in Mamaia comercializarea unor anumite tipuri de alimente.   "Acolo fac business operatori in turism care au hoteluri si restaurante si mi se pare o concurenta neloiala. Pe de alta parte, se umple Mamaia de gunoaie, ori asta este statiune turistica. Acesta este doar un exemplu, dar sunt mult mai multe exemple. Incet, incet o sa facem ca turismul sa fie civilizat".   Vergil Chitac nu a dorit sa comenteze mai mult pe aceasta tema, explicand ca a spus doar atat in acel interviu: "sa nu mai vindem salam in Mamaia pe timp de vara. Mi se pare de bun simt."   Regulamentul pentru statiunea Mamaia ar putea fi finalizat intr-o luna, mai arata primarul Vergil Chitac.