Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri


Ultimele cautari

sport

Moldovenii au acceptat trecerea in somaj tehnic: "Baietii au inteles situatia!"

Moldovenii au acceptat trecerea in somaj tehnic: Baietii au inteles situatia!

Ciprian Paraschiv, presedintele formatiei Poli Iasi a declarat astazi ca toti angajatii clubului au acceptat trecerea in somaj tehnic. Cele mai variate tipuri de pronosticuri, precum si super cotele zilei, le gasiti pe www.pariuri1x2.ro. Ofiiclaul moldovenilor a spus ca a avut astazi o videoconferinta cu toti jucatorii iar acestia au acceptat fara ezitare decizia de suspendare […] The post Moldovenii au acceptat trecerea in somaj tehnic: "Baietii au inteles situatia!" appeared first on Cancan.ro.

vedete

Actorul Stefan Sileanu a murit la varsta de 80 de ani in urma unui infarct

Actorul Stefan Sileanu a murit la varsta de 80 de ani in urma unui infarct

Actorul Stefan Sileanu s-a nascut la Cislau (Buzau) in 15 noiembrie 1939. A absolvit Institutul de Arta Teatrala si Cinematografica "I.L.Caragiale" (promotia 1965), dupa ce a renuntat la cei doi ani de studiu la Institutul de Arte Plastice "Nicolae Grigorescu".  A fost actor la Teatrul National din Targu Mures si la Teatrul Nottara din Bucuresti, membru al Uniunii Artistilor Plastici din Romania din 1994. Pasionat de pictura, un artist desavarsit, Stefan Sileanu spunea despre sine: "Nu sunt credincios, un habotnic, dar cred foarte tare in frumusetea vietii, incerc sa exprim treaba asta in pictura si in relatiile pe care le am cu oamenii.

verde

Poluare cu praf in Bucuresti, valori foarte mari in ultima saptamana. Ministerul Mediului: "Vantul a adus praful din Baragan"

Poluare cu praf in Bucuresti, valori foarte mari in ultima saptamana. Ministerul Mediului: "Vantul a adus praful din Baragan"

Senzorii din reteaua independenta Airly arata, insa, o calitate buna a aerului in Bucuresti.  In schimb, reprezentantii Ministerului Mediului au declarat ca nivelul ridicat de poluare a fost inregistrat din cauza vantului puternic ce a dus in Bucuresti praful din Baragan, acest lucru fiind un fenomen specific primavara. De asemenea, o contributie importanta o are si praful de pe strazile din oras si de la santiere care este ridicat de vant. "In aceasta perioada vantul a batut puternic si constant, din directia NE, si a adus in Bucuresti praful din Baragan.