Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri


Ultimele cautari

politic

Dosarul 10 august. Presedintele Klaus Iohannis cere explicatii de urgenta

Dosarul 10 august. Presedintele Klaus Iohannis cere explicatii de urgenta

"Solicit ministrului Justitiei sa explice public de urgenta cum s-a ajuns in situatia ca dosarul vizand evenimentele din 10 august 2018 sa fie clasat. Romanii au tot dreptul sa stie cine sunt cei vinovati de actele de violenta impotriva manifestantilor pasnici. Lucrurile nu se pot incheia aici si de aceea am cerut ministrului Justitiei si ministrului de Interne sa gaseasca solutiile pentru ca adevarul in legatura cu 10 august sa fie aflat, iar cei responsabili sa raspunda", anunta Klaus Iohannis.

economic

SIF Moldova, in plin proces de rebranding, a solicitat Bursei de Valori Bucuresti schimbarea simbolului din SIF2 in EVER

SIF Moldova, in plin proces de rebranding, a solicitat Bursei de Valori Bucuresti schimbarea simbolului din SIF2 in EVER

Autor: Tibi Oprea SIF Moldova (SIF2), cea mai mare societate dintre cele cinci SIF-uri, a anuntat miercuri la Bursa de Valori Bucuresti ca Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Bacau a emis Certificatul de Inregistrare Mentiuni si Certificatul de Inregistrare seria B prin care s-a dispus inregistrarea in Registrul Comertului a mentiunilor privind schimbarea denumirii societatii din "Societatea de Investitii Financiare Moldova" S.A. in "EVERGENT INVESTMENTS" S.A.

culinar

"Tortul saracului", desertul inedit cu care Connect-R i-a impresionat pe juratii de la Chefi la Cutite

Tortul saracului, desertul inedit cu care Connect-R i-a impresionat pe juratii de la Chefi la Cutite

Artistul Connect-R le-a prezentat un desert simplu celor trei bucatari de la emisiunea Chefi la Cutite de pe Antena 1, reteta pe care obisnuia sa o faca in copilarie. Cantaretul i-a incantat pe chefii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu cu un tort facut din cateva ingrediente, pe care l-a numit "tortul saracului": lapte, biscuiti, […] The post "Tortul saracului", desertul inedit cu care Connect-R i-a impresionat pe juratii de la Chefi la Cutite appeared first on Puterea.ro.