Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri


Ultimele cautari

politic

Un nou candidat, in cursa pentru presedintia Romaniei

Un nou candidat, in cursa pentru presedintia Romaniei

Alegeri prezidentiale Cristian Diaconescu, fost diplomat si ministru in trei guverne, a luat decizia de a candida la presedintia Romaniei, au transmis surse din apropierea acestuia pentru Gandul. Conform informatiilor, fostul presedinte PMP, pregateste lansarea oficiala, care va avea loc in urmatoarele zile. Diaconescu a pornit la drum cu inceputul, crearea unei miscari numite Asociatia […]Articolul Un nou candidat, in cursa pentru presedintia Romaniei apare prima data in Money.ro.

sport

Edi Iordanescu nu mai este selectionerul "generatiei de suflet"

Edi Iordanescu nu mai este selectionerul generatiei de suflet

Edi Iordanescu Federatia Romana de Fotbal a anuntat, luni, incheierea colaborarii cu selectionerul Edward Iordanescu. "Edward Iordanescu, al carui contract expira la finalul lunii iulie, nu va continua pe banca echipei nationale a Romaniei. Numit la inceputul anului 2022, Edward Iordanescu a preluat conducerea echipei nationale intr-un moment important, aducand o viziune noua si o […]Articolul Edi Iordanescu nu mai este selectionerul "generatiei de suflet" apare prima data in Money.ro.

culinar

"Sardeluta marinata" - recunoscuta ca produs traditional romanesc

Sardeluta marinata - recunoscuta ca produs traditional romanesc

Comisia Europeana a aprobat inscrierea produsului romanesc „Sardeluta marinata” in registrul Specialitatilor Traditionale Garantate (STG). Asociatia "Pescador", a reusit, dupa mai multi ani de eforturi, recunoasterea acestui produs ca unul traditional romanesc. Sardeluta marinata este obtinuta prin marinarea sprotului - denumit si sardeluta – putand rezulta trei varietati diferite in functie de marinada folosita. Dupa […]The post "Sardeluta marinata" - recunoscuta ca produs traditional romanesc appeared first on Puterea.ro.

verde

Sute de pesti morti din cauza caldurii la Iasi

Sute de pesti morti din cauza caldurii la Iasi

Un fenomen ingrijorator a avut loc la Iasi, acolo unde sute de┬ápesti morti au fost vazuti la suprafata unui lac. Cel mai probabil, fenomenul a fost cauzat de caldura extrema din ultimele zile.┬á In urma verificarilor, s-a constat ca nu este un accident ecologic cauzat de o sursa de poluare accidentala. Conducerea primariei a dat […]The post Sute de pesti morti din cauza caldurii la Iasi appeared first on Puterea.ro.

auto-moto

Noua etapa de inscrieri in Programul Rabla Plus 2024

Noua etapa de inscrieri in Programul Rabla Plus 2024

Administratia Fondului pentru Mediu (AFM) organizeaza o noua sesiune de inscriere pentru persoanele juridice, unitatile administrativ-teritoriale (UAT) si institutiile publice in cadrul Programului Rabla Plus. Potrivit AFM, sumele alocate pentru etapa a II-a de inscrieri, organizata in perioada 22 iulie - 18 august 2024, sunt urmatoarele: 240.000.000 lei - pentru persoane juridice 120.000.000 lei - […]