Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri


Ultimele cautari

actualitate

Alerta maxima: Atac cibernetic fara precedent in SUA

Alerta maxima: Atac cibernetic fara precedent in SUA

Sute de spitale au comunicatiile taiate din cauza problemelor create de hacker in perioada de pandemie. In aceasta situatie de criza, toate interventiile chirurgicale programate au fost amanate, iar dispecerii au probleme in directionarea ambulantelor la cazurile urgente. Atacul a fost unul de tipul ransomware si a afectat retelele de calculatoare, dar si telefoanele, in […] The post Alerta maxima: Atac cibernetic fara precedent in SUA appeared first on Puterea.ro.

diverse

Cafeaua, remediu pentru trup si suflet. Studiu: Proprietatile benefice ale cafelei pentru bolnavii de cancer colorectal

Cafeaua, remediu pentru trup si suflet. Studiu: Proprietatile benefice ale cafelei pentru bolnavii de cancer colorectal

Credeai ca nu e bine sa bei prea multa cafea? Depinde din ce perspectiva privesti. Cercetatorii de la Dana Farber Cancer Institute raporteaza intr-un nou studiu ca la un grup mare de pacienti cu cancer colorectal, consumul a cateva cani de cafea pe zi a fost asociat cu un risc mai mic de agravare a cancerului si cu o supravietuire mai lunga. In cazul participantilor la studiu care au baut mai multe cafele intr-o zi, a durat mai mult timp pana boala s-a inrautatit. Sunt mai multi compusi din cafea cu proprietati antioxidante si antiinflamatorii care pot fi active impotriva cancerului.

cultura

O carte pe zi: "Cioran. Ultimul om liber" de Andrei Craciun

O carte pe zi: Cioran. Ultimul om liber de Andrei Craciun

Editura Polirom a lansat in toamna anului trecut o colectie cu totul surprinzatoare prin felul in care autorii abordeaza subiectele asupra carora s-au angajat: Biografii romantate. Au aparut pana acum biografii ale unor mari personalitati ale culturii romane - Constantin Brancusi, George Enescu, I.L. Caragiale, Maria Tanase, Eugen Ionescu, N. Steinhardt, Emil Cioran - fiecare scrisa de alt scriitor al generatiei tinere, elementul esential, definitoriu fiind acela ca absolut niciuna nu seamana cu celelalte sau cu biografiile anterioare ale personalitatilor respective.

verde

Numarul de statii de incarcare pentru masini electrice ale E.ON Energie Romania a urcat la 18

Numarul de statii de incarcare pentru masini electrice ale E.ON Energie Romania a urcat la 18

E.ON Energie Romania a pus in functiune o noua statie de incarcare rapida a autovehiculelor electrice. Conform companiei, cea mai noua statie de incarcare pentru masini electrice, a 18-a, se afla in parcarea magazinului Penny din localitatea Fundulea, judetul Calarasi. Astfel sunt continuate lucrarile pentru implementarea infrastructurii de transport electric pe ruta Constanta – Bucuresti […] The post Numarul de statii de incarcare pentru masini electrice ale E.ON Energie Romania a urcat la 18 appeared first on Puterea.ro.