Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri


Ultimele cautari

tic

Galaxy S11 va fi livrat cu un ecran de 120 Hz. Va da tonul pentru flagship-urile din 2020 (Telefoane mobile)

Galaxy S11 va fi livrat cu un ecran de 120 Hz. Va da tonul pentru flagship-urile din 2020 (Telefoane mobile)

Aboneaza-te acum Facebook Newsletter * Sunt de acord cu Politica de confidentialitate Se pare ca Samsung ofera cam toate informatiile despre Galaxy S11 publicului, fara sa incerce sa le ascunda. Versiunile beta de One UI 2.0 au dezvaluit deja cateva detalii importante despre capabilitatile camerei ale urmatorului sau flagship, iar acum avem informatii noi si despre display-ul pe care noul telefon il va integra. Se pare ca Samsung va trece direct de la 60 la 120 Hz pe generatia S11, fara sa adopte un panou 90 Hz, asemeni altor producatori.

diverse

Ce inseamna cand visezi copil mic. 10 mesaje la care trebuie sa fii atent!

Ce inseamna cand visezi copil mic. 10 mesaje la care trebuie sa fii atent!

Ce inseamna cand visezi copil mic. Copilul mic aparut in vis poate avea diverse semnificatii. Poate insemna puritate, inocenta si tot felul de alte lucruri dragute. Insa poate semnala si anxietate, teama si regresie emotionala. Insa cum stii cand inseamna una sau cealalta? Iata mai jos interpretarile. Ce inseamna cand visezi un copil mic: Un copil care a disparut Acest vis poate avea semnificatii pozitive sau negative. Depinde cine pierde copilul. Daca visezi ca ai pierdut copilul e semn rau. Daca visezi ca l-ai gasit e de bine.

cultura

5,8 milioane de dolari pentru tabloul „Femeie in alb” de Frida Kahlo

5,8 milioane de dolari pentru tabloul „Femeie in alb” de Frida Kahlo

Tabloul "Retrato de una mujer de blanco" (Femeie in alb), pictat de artista mexicana Frida Kahlo, s-a vandut la licitatie cu suma de 5,8 milioane de dolari, scrie Agerpres. Licitatia a fost organizata de casa Christie's la New York. "Femeia in alb" a devenit astfel cel mai scump tablou al Fridhei Kahlo vandut vreodata, potrivit […] Post-ul 5,8 milioane de dolari pentru tabloul „Femeie in alb” de Frida Kahlo apare prima data in Libertatea.

culinar

Conferinta RO Fruits and Vegetables Show reuneste profesionistii din industria de legume-fructe

Conferinta RO Fruits  and  Vegetables Show reuneste profesionistii din industria de legume-fructe

Romanii sunt printre europenii care consuma zilnic cele mai putine legume si fructe, potrivit Oficiului European de Statistica (Eurostat), cu o medie de 42% din populatie, ceea ce ne situeaza cu 22 de procente sub media europeana, insa, din fericire, trendul privind consumul de fructe si legume proaspete este in crestere, alaturi de preferinta de a le achizitiona din marile lanturi comerciale.

vedete

Lista completa a castigatorilor de la Gala Unica 2019. Iata ce au votat cititoarele

Lista completa a castigatorilor de la Gala Unica 2019. Iata ce au votat cititoarele

Revista Unica a organizat Gala Unica, joi seara, la Palatul Bragadiru. In cadrul evenimentului au fost alese cele mai apreciate personalitati prezentate in paginile revistei de-a lungul anului 2019. Castigatorii au fost alesi conform voturilor cititoarelor revistei si site-ului Unica. Acestea au putut vota preferatii din cele noua categorii existente - Femeia de cariera a […] Post-ul Lista completa a castigatorilor de la Gala Unica 2019. Iata ce au votat cititoarele apare prima data in Libertatea.