Cele mai recente stiri

Adrian Vasilescu, BNR: Munca si capitalul in ecuatia stabilitatii financiare Adrian Vasilescu, BNR: Munca si capitalul in ecuatia stabilitatii financiare Urmeaza conferinta ZF/ BDO Business Restructuring si Casa de Avocatura Bodoc si Asociatii Urmeaza conferinta ZF/ BDO Business Restructuring si Casa de Avocatura Bodoc si Asociatii "Restructurarea preventiva - o solutie pentru a evita insolventa". Bucuresti, 14 februarie, ora 10:00. Numarul victimelor cutremurului din Turcia si Siria a depasit 11.000 Numarul victimelor cutremurului din Turcia si Siria a depasit 11.000 Majoritatea analistilor cred ca BNR va mentine astazi dobanda-cheie la 7% Majoritatea analistilor cred ca BNR va mentine astazi dobanda-cheie la 7% ASF aproba oficial proiectul de achizitie al BERD prin care dobandeste o participatie calificata indirecta in capitalul Euroins, companie luata in vizor puternic de Autoritatea de Supraveghere ASF aproba oficial proiectul de achizitie al BERD prin care dobandeste o participatie calificata indirecta in capitalul Euroins, companie luata in vizor puternic de Autoritatea de Supraveghere Avertismentele se aduna: Lupta cu inflatia nu s-a incheiat Avertismentele se aduna: Lupta cu inflatia nu s-a incheiat Afaceri de la Zero. Magdalena Neicu creeaza portofele, agende, borsete si genti din piele sub brandul Bruiaj si vrea sa transforme atelierul sau din Brasov intr-un hub creativ, un loc de intalnire pentru mai multi designeri si creatori Afaceri de la Zero. Magdalena Neicu creeaza portofele, agende, borsete si genti din piele sub brandul Bruiaj si vrea sa transforme atelierul sau din Brasov intr-un hub creativ, un loc de intalnire pentru mai multi designeri si creatori Fara dividende din profitul de 1,3 mld. lei pe 2022 al BRD: actiunile scad cu 6%. Scadere si la Banca Transilvania cu o presiune pe vanzare. Fara dividende din profitul de 1,3 mld. lei pe 2022 al BRD: actiunile scad cu 6%. Scadere si la Banca Transilvania cu o presiune pe vanzare. "Decizia de a nu veni cu o propunere de distribuire de dividend si recunoasterea unei perioade mai dificile in continuare au influentat probabil investitorii in evaluarea actiunilor TLV." ZF Deschiderea de astazi. Elena Uleia, broker, Prime Transaction: Ma astept la rezultate bune in sectorul de utilitati, unde putem vedea randamente atractive ale dividendelor. Perspective optimiste pe termen mediu pentru Transgaz ZF Deschiderea de astazi. Elena Uleia, broker, Prime Transaction: Ma astept la rezultate bune in sectorul de utilitati, unde putem vedea randamente atractive ale dividendelor. Perspective optimiste pe termen mediu pentru Transgaz ZF Logistica businessului.  Bogdan Feraru, GW Romania: Infrastructura este foarte importanta pentru expansiune. Mizam pe Sibiu si pentru ca avem autostrada la 20 m de noi ZF Logistica businessului. Bogdan Feraru, GW Romania: Infrastructura este foarte importanta pentru expansiune. Mizam pe Sibiu si pentru ca avem autostrada la 20 m de noi

Cele mai citite stiri


Ultimele cautari

diverse

Lava si apa pe planeta rosie. Marte isi releva cicatricile din trecutul indepartat

Lava si apa pe planeta rosie. Marte isi releva cicatricile din trecutul indepartat

Noua imagine, obtinuta cu ajutorul camerei stereo de inalta rezolutie (HRSC), se concentreaza asupra unui vast platou vulcanic numit Thaumasia Planum. Fracturi profunde de suprafata, varfuri de 4,500 de metri modelate de lava si vai sculptate de apa au fost gasite pe versantul acestei regiuni vulcanice, oferind indicii despre trecutul antic al lui Marte.

cultura

O carte pe zi: "Calatori si pacienti romani la Karlsbad" de Radu Marza

O carte pe zi: Calatori si pacienti romani la Karlsbad de Radu Marza

Radu Marza este conferentiar la Universitatea Babes-Bolyiai, Cluj Napoca, Facultatea de Istorie si Filosofie, preocupat de istoria medievala, premoderna si moderna a spatiului romanesc si a Europei Centrale, identitati, istoria calatoriei. A mai publicat, intre altele, "Calatori romani privind pe fereastra trenului. O incercare de istorie culturala (1830-1930)", la aceeasi Editua Polirom, carte semnalata anul trecut la aceasta rubrica.