Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri


Ultimele cautari

politic

Creste numarul "neafiliatilor". Cine sunt "independentii" din Parlament

Creste numarul neafiliatilor. Cine sunt independentii din Parlament

Inca din primele luni din aceasta legislatura, partidele au inceput sa piarda deputati si senatori. In aproape un an, numarul "independentii" din Parlament a ajuns la sapte. Acestia au fost fie exclusi ori au abandonat formatiunea politica sub sigla careia au candidat. Ultimul dintre acestia este Ludovic Orban, iar surse politice spun ca numarul celor […] The post Creste numarul "neafiliatilor". Cine sunt "independentii" din Parlament appeared first on Puterea.ro.

social

Timisoara: Spitalele, scolile si zeci de mii de locuinte au ramas fara caldura

Timisoara: Spitalele, scolile si zeci de mii de locuinte au ramas fara caldura

Timisoara a ramas fara caldura. E.ON a oprit gazul pentru Colterm, iar negocierile cu un nou furnizor au esuat. Zeci de mii de locuinte, spitale si scoli raman astfel fara caldura. “O sa fie cateva lucruri grele de anuntat. Acum cateva minute, compania Delgaz a oprit distributia gazului pentru CET Centru si compania E.ON a […] The post Timisoara: Spitalele, scolile si zeci de mii de locuinte au ramas fara caldura appeared first on Puterea.ro.

cultura

O carte pe zi: "Transatlantic" de Colum McCann

O carte pe zi: Transatlantic de Colum McCann

Nascut in 1965, scriitorul irlandez Colum McCann traieste la New York, e profesor de scriere creativa, a publicat mai multe romane, unele incununate cu premii prestigioase, traduse in peste 35 de limbi, inclusiv in romaneste. Este membru al Academiei Americane de Arte si Litere si a primit Ordinul Chevalier des Arts et des Lettres din partea guvernului francez. A mai obtinut premii in Italia, Germania si China.