Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri


Ultimele cautari

sport

Schimbari uluitoare in Liga Campionilor! Cum va arata competitia din 2024

Schimbari uluitoare in Liga Campionilor! Cum va arata competitia din 2024

Andrea Agnelli, proprietarul lui Juventus si presedintele ECA, cere ca doua dintre marile cluburi care nu se califica direct in Liga Campionilor din campionatele interne sa fie admise totusi in competitia-regina. Și gruparile ce participa in Champions sa nu poata transfera jucatori intre ele. Cel tarziu in aprilie, Comitetul Executiv UEFA va confirma noua Liga a Campionilor, ce se va lansa in 2024. ...

diverse

40 de Mucenici 2021. Ce traditii se respecta in aceasta zi

40 de Mucenici 2021. Ce traditii se respecta in aceasta zi

Biserica Ortodoxa Romana ii sarbatoreste pe 9 martie pe cei 40 de Mucenici din Sevastia. Acestia erau soldati crestini, aflati in slujba imparatului Licinius. Pentru ca au refuzat sa renunte la credinta crestina, acestia au fost ucisi. Ce s-a intamplat cu cei 40 de mucenici din Sevastia Conform izvoarelor istorice, in anul 320, Agricolae, guveratorul […] The post 40 de Mucenici 2021. Ce traditii se respecta in aceasta zi appeared first on Puterea.ro.

culinar

Retete de mucenici moldovenesti si muntenesti

Retete de mucenici moldovenesti si muntenesti

In fiecare an pe 9 martie, gaspodinele pregatesc mucenici. Un preparat traditional romanesc gatit odata pe an si care, potrivit traditiei, trebuie sfintit inainte de a fi consumat. In Romania exista doua retete de mucenici, cei fierti, preparati in Muntenia si Dobrogea, si cei copti, gatiti in Moldova. Reteta de mucenici moldovenesti Ingrediente: 500 g […] The post Retete de mucenici moldovenesti si muntenesti appeared first on Puterea.ro.

verde

Clasamentul complet al celor mai "verzi" tari ale lumii

Clasamentul complet al celor mai verzi tari ale lumii

Universitatea Yale a calculat Indicele de Performanta a Mediului (IPM) pentru fiecare tara, pe baza a 32 de categorii de indicatori. In urma acestui calcul a rezultat un top al celor mai "verzi" tari ale lumii. Astfe, cele mai "verzi" tari din lume sunt Danemarca, Luxemburg, Elvetia, Marea Britanie, Franta, toate cu un IPM de peste 80. Din primele 15 […] The post Clasamentul complet al celor mai "verzi" tari ale lumii appeared first on Puterea.ro.

auto-moto

Aston Martin va construi masini electrice din 2025

Aston Martin va construi masini electrice din 2025

Aston Martin va incepe sa produca masini electrice Marea Britanie din 2025, a declarat cel mai mare actionar al companiei, Lawrence Stroll, intr-un interviu pentru Financial Times. Acesta. care este si presedintele Aston Martin Lagonda, a declarat in interviul publicat duminica ca o masina sport electrica va fi produsa la uzina producatorului auto din Gaydon, […] The post Aston Martin va construi masini electrice din 2025 appeared first on Puterea.ro.