Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri


Ultimele cautari

social

ADIO, "Prima Casa"? Anuntul lui Citu pune pe jar sute de mii de romani

ADIO, Prima Casa? Anuntul lui Citu pune pe jar sute de mii de romani

  "Sunt doua lucruri. Deja plafoanele pentru 2020 sunt acolo, ne uitam la el daca face beneficii in societate asa cum este el structurat astazi, este un program care a aparut cand economia avea nevoie de sustinere, astazi economia nu este in criza, deci nu stim daca mai e nevoie in aceasta forma. Chiar daca plafoanele la garantie au scazut, creditele au crescut in continuare, se vede o tranzitie catre alte tipuri de credite, se pare ca acest program nu este cel care sustine singur aceasta piata. Vom lua o masura cu acest program cat de curand", a mai spus ministrul Finantelor.

sport

Anunt BOMBA! Daniel Ghita vs. Catalin Morosanu, meciul secolului in Romania: "Le-am pus 100.000 de euro pe masa!"

Anunt BOMBA! Daniel Ghita vs. Catalin Morosanu, meciul secolului in Romania: "Le-am pus 100.000 de euro pe masa!"

Eduard Eremia a declarat pentru ProSport ca acum este convins suta la suta ca o evenutala lupta intre cei doi luptatori romani nu va mai avea loc niciodata. Daniel Ghita, batut mar de rusul care l-a facut KO si pe Tolea Ciumac. VIDEO de la confruntare "Asa cum am organizat in urma cu multi ani meciurile intre Sora - Zmarandescu, asa am dorit sa fac si acum intre Ghita si Morosanu. Insa eu o sa va spun inca de la inceputul anului 2020 ca aceasta lupta nu va avea loc niciodata. In 2019 am sperat ca ei vor accepta sa se lupte, dar acum sunt sigur ca nu se vor lupta.

tic

Apple cedeaza in fata presiunilor FBI: backup-urile iPhone salvate in iCloud raman necriptate (Internet)

Apple cedeaza in fata presiunilor FBI: backup-urile iPhone salvate in iCloud raman necriptate (Internet)

Aboneaza-te acum Facebook Newsletter * Sunt de acord cu Politica de confidentialitate Concesia facuta de Apple se traduce simplu: datele personale ale posesorilor iPhone vor putea fi accesate la cerere de reprezentantii autoritatilor americane, chiar daca telefonul mobil este protejat folosind sistem de autentificare cu parola si criptarea spatiului de stocare, daca posesorul acestuia a permis salvarea de backup-uri automate pe serverele iCloud. Vestea buna, pentru cei care chiar sunt preocupat de protejarea datelor personale, este ca serviciul de backup automat este optional, fiind activ doar daca utilizatorul si-a dat acordul in mod expres.

cultura

"Am fost invatata sa imi fac datoria catre tara mea". Destinul Principesei Ileana a Romaniei

Am fost invatata sa imi fac datoria catre tara mea. Destinul Principesei Ileana a Romaniei

A fost odata o printesa frumoasa ca lumina zilei...Asa ar putea incepe povestea chiar adevarata a Principesei Ileana, care s-a stins din viata la 21 ianuarie 1991, lasand in urma un loc castigat pentru eternitate in inima romanilor. Principesa Ileana - al cincilea copil al Regelui Ferdinand al Romaniei si al Reginei Maria a Romaniei s-a nascut in anul 1909, in Romania. Studii in Marea Britanie (Colegiul din Heathfield-Ascot din Marea Britanie), pasionata de yahting (fost prima femeie care a obtinut brevetul de capitan de cursa lunga in Marina Regala Romana) si de sport in general (a urmat cursurile Școlii de Educatie Fizica din Bucuresti), de asemenea pasionata de arta (a studiat sculptura cu Ion Jalea si pictura cu Jean Al.

verde

Avertisment de la nivel inalt: Oamenii RISCA sa locuiasca intr-o lume pustie

Avertisment de la nivel inalt: Oamenii RISCA sa locuiasca intr-o lume pustie

"Viata oamenilor depinde de biodiversitate, in moduri care nu sunt intotdeauna aparente sau apreciate. Sanatatea oamenilor depinde in cele din urma de serviciile ecosistemice: disponibilitatea apei proaspete, combustibilului, surselor alimentare. Toate acestea sunt preconditii pentru sanatatea umana si mijloacele de trai", a declarat Elizabeth Maruma Mrema pentru The Guardian, in primul sau interviu important de la preluarea functiei de secretar executiv interimar al Secretariatului ONU a Conventiei pentru Diversitate Biologica. In luna mai a anului trecut, oameni de stiinta marcanti au avertizat ca natura dispare intr-un ritm de zeci pana la sute de ori mai mare decat media din ultimii 10 milioane ani. Expertii au avertizat anterior ca activitatea umana va conduce la al saselea eveniment de extinctie in masa din istoria Pamantului, adaugand ca umanitatea are putin timp la dispozitie sa actioneze pentru a preintampina acest lucru. "Afacerile, comunitatile locale, societatea civila, tineretul, toti, condusi de guverne, trebuie sa luam masuri. Vorbim de actiune de multi ani. Intr-adevar, avem nevoie de actiuni transformatoare pentru a face diferenta", a adaugat Mrema.

auto-moto

ANAF vinde masini! Cere pe ele si 1.000 de EURO

ANAF vinde masini! Cere pe ele si 1.000 de EURO

Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) scoate la vanzare in ianuarie mai multe bunuri confiscate de la rau-platnici: imobile, terenuri si masini.   Luna aceasta, ANAF scoate la licitatie mai multe vehicule. Din lista Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, atrage atentia o Skoda Octavia, scoasa la vanzare pentru mai putin de 1.000 de euro. Masina este fabricata in 2004. Cine este interesat trebuie sa se grabeasca.   Masinile sunt valorificare de catre Administratia Judeteana a Finantelor Publice prin licitatie publica. O Skoda Octavia care costa sub 1.000 de euro este cea mai accesibila masina din lista de autoturisme scoase la licitatie de ANAF (DGRFP Bucuresti) in luna ianuarie. Acestea au fost confiscate in urma unor recuperari sau executari silite.