Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri


Ultimele cautari

politic

PSD si AUR vehiculeaza suspendarea presedintelui Iohannis, UDMR se opune

PSD si AUR vehiculeaza suspendarea presedintelui Iohannis, UDMR se opune

In contextul in care social- democratii si reprezentantii AUR sustin ca ar trebui demarate proceduri de suspendare a presedintelui Klaus Iohannis, UDMR a anuntat public faptul ca nu sprijina un astfel de demers. "Eu nu sustin nicio suspendare. Au fost doua suspendari post-decembriste – la una am participat – cu consecintele de rigoare. La a […] The post PSD si AUR vehiculeaza suspendarea presedintelui Iohannis, UDMR se opune appeared first on Puterea.ro.

diverse

Noua profetie a lui Bill Gates

Noua profetie a lui Bill Gates

Fundatia Bill & Melinda Gates a dat publicitatii un raport alarmant privind viitorul. "Se apropie o uriasa criza agricola si umanitara. Sunt necesare mai multe fonduri", este mesajul raportului. O criza agricola uriasa, in special pentru tarile expuse din punct de vedere climatic, se va abate asupra lumii. Din acest motiv, este nevoie de strategii […] The post Noua profetie a lui Bill Gates appeared first on Puterea.ro.

cultura

O carte pe zi: "Romania. Album de istorie comunista. 1948-1989" de Calin Hentea

O carte pe zi: Romania. Album de istorie comunista. 1948-1989 de Calin Hentea

Calin Hentea este probabil cel mai cunoscut publicist si istoric roman al propagandei. A trecut in rezerva din Ministerul Apararii Nationale in 2008, cu gradul de colonel. A fost jurnalist militar, specialist in operatii psihologice si a participat la mai multe misiuni internationale in Albania, Kosovo, Afganistan. A publicat vreo douazeci volume de autor dedicate teoriei si istoriei propagandei, de istorie militara romana si memorialistica la edituri din Romania si SUA, printre care Enciclopedia propagandei romanesti.

sanatate

Prof. dr. Vlad Ciurea: "Restrictiile sunt o solutie. Arma noastra e vaccinul"

Prof. dr. Vlad Ciurea: Restrictiile sunt o solutie. Arma noastra e vaccinul

Prof. dr. Vlad Ciurea spune ca ne confruntam cu adevarat  cu o "catastrofa nationala" si recomanda tuturor: "Vaccinati-va, vaccinati-va, vaccinati-va! Testati, testati, testati"! In opinia reputatului neurochirurg, daca suntem in razboi, "restrictiile sunt o solutie". "Este o boala infecto-contagioasa, deci se transmite. Distantare, masca, spalat pe maini. Eu m-am vaccinat, am facut doza a treia. […] The post Prof. dr. Vlad Ciurea: "Restrictiile sunt o solutie. Arma noastra e vaccinul" appeared first on Puterea.ro.