Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri


Ultimele cautari

actualitate

Liberalii au decis: nu voteaza Guvernul Ciolos. Noua propunere de premier va fi tot Citu

Liberalii au decis: nu voteaza Guvernul Ciolos. Noua propunere de premier va fi tot Citu

Parlamentarii PNL vor participa, miercuri, la votul din Parlament pentru Guvernul Ciolos, insa nu vor vota, potrivit unei decizii a Biroului Executiv, a anuntat secretarul general al liberalilor, Dan Vilceanu. "Am decis in seara aceasta intr-o sedinta de Birou Executiv ca noi nu vom vota la plen. Optiunea este prezent, nu votez si la comisii […] The post Liberalii au decis: nu voteaza Guvernul Ciolos. Noua propunere de premier va fi tot Citu appeared first on Puterea.ro.

cultura

O carte pe zi: "Diminetile lui Leopold in teritoriu" de Constantin Stoiciu

O carte pe zi: Diminetile lui Leopold in teritoriu de Constantin Stoiciu

Constantin Stoiciu, nascut in 1939, unul dintre prozatorii cei mai importanti ai generatiei 60 (autor care a lucrat ca producator de film si ca jurnalist in presa cotidiana si saptamanala, a publicat numeroase romane, a emigrat in 1982 in Canada, de unde a revenit dupa 1990, penduland apoi intre Canada si Romania si continuand sa publice romane), este in egala masura unul dintre putinii prozatori care isi modifica foarte putin stilul si tematica.

vedete

A fost decorat de Ion Iliescu: Actorul si cantaretul Stefan Banica isi aniverseaza ziua de nastere (VIDEO)

A fost decorat de Ion Iliescu: Actorul si cantaretul Stefan Banica isi aniverseaza ziua de nastere (VIDEO)

Nascut la 18 octombrie 1967, la Bucuresti, Stefan Banica este fiul regretatului actorului Ștefan Banica si al jurnalistei Sanda Vlad-Liteanu. A absolvit Institutul de Arta Teatrala si Cinematografica "I.L. Caragiale" in 1989, la clasa profesorului Ion Cojar. In actorie s-a remarcat cu interpretarea unor roluri precum Mihai Marinescu, in "Liceenii"(1987), "Extemporal la dirigentie" (1987) si "Liceenii Rock 'n' Roll" (1992). A mai jucat in filme precum "Baieti buni" (2005), "O viata minunata/ A […] The post A fost decorat de Ion Iliescu: Actorul si cantaretul Stefan Banica isi aniverseaza ziua de nastere (VIDEO) appeared first on Puterea.ro.

sanatate

Ce este serotonina si care este rolul ei in organism?

Ce este serotonina si care este rolul ei in organism?

Serotonina este un neurotransmitator – mesager chimic – produs in sistemul nervos central, care contribuie la sentimentele de fericire. Atunci cand organismul produce prea putina serotonina apar sentimente de deprimare, tristete si oboseala. Pe de alta parte, prea multa serotonina poate duce la simptome de neliniste, halucinatii si confuzie. Denumirea stiintifica pentru serotonina este 5-hidroxitriptamina […]