Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri


Ultimele cautari

politic

Indemnul lui Dacian Ciolos pentru colegii din partid

Indemnul lui Dacian Ciolos pentru colegii din partid

Presedintele USR, Dacian Ciolos, afirma ca partidul are o problema de demotivare a membrilor si este necesar sa depaseasca “abordarea de tip tabara” – fost USR, fost PLUS – si trebuie clarificari in interior, adaugand ca acum formatiunea pregateste un guvern din umbra. “A fost foarte multa emotie, a fost aceasta dezamagire ca s-a intamplat […] The post Indemnul lui Dacian Ciolos pentru colegii din partid appeared first on Puterea.ro.

social

Premierul Nicolae Ciuca cere ancheta in cazul fetitei accidentate mortal de masina Politiei

Premierul Nicolae Ciuca cere ancheta in cazul fetitei accidentate mortal de masina Politiei

Premierul Nicolae Ciuca a transmis condoleante familiei fetitei care si-a pierdut viata intr-un accident rutier, joi, in Bucuresti si a cerut ministrului de Interne sa se asigure ca ancheta privind stabilirea responsabilitatii se deruleaza rapid. “Am aflat cu tristete despre tragicul accident rutier in care o fetita si-a pierdut viata, astazi, in Bucuresti, dupa ce […] The post Premierul Nicolae Ciuca cere ancheta in cazul fetitei accidentate mortal de masina Politiei appeared first on Puterea.ro.

tic

Samsung relanseaza pachetul Samsung Care+, planul de asigurare pentru device-urile Galaxy

Samsung relanseaza pachetul Samsung Care+, planul de asigurare pentru device-urile Galaxy

" #article_bottom_info { position:relative; } .thumb_btn { float:left; font-size:12px; background:url(https://www.hit.ro/lib/images/frontend/thumbs_up.png) no-repeat left 2px !important; } .recommend { border:1px solid #dbe1e6; border-radius:3px; padding:5px; -moz-border-radius:3px; width:160px; float:left; position:absolute; bottom:2px; background:#fff; left:95px; } .title_recommend { float:left; font-size:13px; font-weight:bold; margin-bottom:4px; } .close { float:right !important; width:16px; height:16px; background:url(https://www.

Hit

cultura

O carte pe zi: "Politia Memoriei" de Yoko Ogawa

O carte pe zi: Politia Memoriei de Yoko Ogawa

Scriu editorii: "Inca de la primele randuri, cititorul este pus in garda ca pe insula ceva nu este in regula. Palarie, panglica, pasare, trandafir... Rand pe rand, lucrurile incep sa dispara. Si, odata disparute, inceteaza sa mai aiba vreo semnificatie in mintea locuitorilor. Ele urmeaza sa fie arse, aruncate in rau sau predate Politiei Memoriei. In scurta vreme, insula si oamenii de pe ea vor uita complet de existenta lor. Insa oricine se incumeta sa pastreze un lucru declarat disparut este in primejdie.

culinar

Sosuri pentru paste – 5 retete simple si delicioase

Sosuri pentru paste – 5 retete simple si delicioase

S-ar putea sa credeti ca bucataria italiana se rezuma la paste, dar diferitele tipuri de sosuri pentru paste pe care le preparati pentru felul de mancare sunt la fel de importante! Lista sosurilor pentru paste este la fel de lunga ca si diferitele tipuri de paste pe care le puteti prepara acasa. Exista un ragu […]