Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri


Ultimele cautari

politic

Liderul senatorilor liberali: "Se vor inventa probleme pentru anumiti presedinti de organizatii PNL"

Liderul senatorilor liberali: Se vor inventa probleme pentru anumiti presedinti de organizatii PNL

Liderul senatorilor liberali, Virgil Guran, sustinator al lui Ludovic Orban la Congresul din septembrie, declara ca in partid exista temerea ca in cursa interna se implica si anumite organisme care nu au ce cauta in aceasta competitie politica. Liderul senatorilor liberali, presedinte al PNL Dambovita, spune intr-un interviu la RFI ca presedintii de filiale se […] The post Liderul senatorilor liberali: "Se vor inventa probleme pentru anumiti presedinti de organizatii PNL" appeared first on Puterea.ro.

tic

Orange Romania, cea mai buna retea din Romania, conform rezultatelor Speedtest Intelligence® de la Ookla®

Orange Romania, cea mai buna retea din Romania, conform rezultatelor Speedtest Intelligence® de la Ookla®

Pentru al patrulea an consecutiv, Orange Romania este recunoscuta de Ookla cu premiile Speedtest Awardsa* si este recompensata la toate categoriile disponibile cu premii pentru: "Cea mai rapida retea fixa", "Cea mai rapida retea mobila", "Cea mai mare acoperire mobila" si "Cea mai buna retea mobila". Totodata, performantele retelei sale 5G si ale retelei sale fixe au fost recunoscute pentru prima data de catre Ookla. Premiile acordate se bazeaza pe masuratorile realizate de catre utilizatorii romani ai aplicatiei Speedtest® din prima jumatate a anului 2021 pentru operatorii telecom din Romania.

Hit

cultura

O carte pe zi: "Fake news si dezinformare online: recunoaste si verifica", de Bogdan Oprea

O carte pe zi: Fake news si dezinformare online: recunoaste si verifica, de Bogdan Oprea

Cam toata lumea cunoaste termenul "fake news" , foarte multi il folosesc, dar foarte putini ar putea sa-l explice. A devenit popular in ultimii ani, fiind astazi asociat cu orice informatie care este sau pare a fi fabricata sau inflorita. Dar oamenii tind sa clasifice ca fiind "fake news" orice stire care le contrazice viziunile proprii. (A demonstrat-o relativ recent un studiu publicat in Cognitive Research: Principles and Implications si citat de PsyPost care arata ca exista o legatura intre orientarea politica a unui individ si perceptia sa despre stiri.

auto-moto

Accident pe A2: Patru masini s-au ciocnit luni dimineata

Accident pe A2: Patru masini s-au ciocnit luni dimineata

Un accident s-a produs, luni dimineata, pe Autostrada Soarelui. Patru masini s-au ciocnit pe tronsonul Drajna – Fetesti, pe sensul catre Constanta. Traficul este aglomerat pe sensul spre litoral. Șoferilor le este recomandat sa circule cu prudenta. Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca pe Autostrada Soarelui este aglomerat pe tronsonul Drajna […] The post Accident pe A2: Patru masini s-au ciocnit luni dimineata appeared first on Puterea.ro.