Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri


Ultimele cautari

economic

Inflatia maxima din zona euro nu da semne de scadere - Allianz Trade

Inflatia maxima din zona euro nu da semne de scadere - Allianz Trade

Pe langa cresterile cauzate de preturile la energie, a blocajelor in lantul de aprovizionare si a incertitudinii geopolitice, riscurile tot mai mari de fragmentare a zonei euro vor afecta planurile de normalizare ale BCE. Avand in vedere ca Rezerva Federala isi va tempera ambitiile de crestere in 2023, va deveni mai greu pentru BCE sa se opuna tendintelor si sa-si continue calea de normalizare. Prin urmare, se contureaza doua majorari ale ratelor pentru 2023, ambele fiind preconizate in prima jumatate a anului.

tic

YouTube Music primeste noi optimizari pentru afisarea pe tablete

YouTube Music primeste noi optimizari pentru afisarea pe tablete

Fara a recurge la schimbari transante, Google optimizeaza treptat interfata YouTube Music pentru o mai buna afisare pe ecranul tabletelor. In cazul de fata este vorba de modificari vizand afisarea copertilor de albume, tintind folosirea […] Articolul YouTube Music primeste noi optimizari pentru afisarea pe tablete apare prima data in Go4IT.

auto-moto

Test Auto ZF: Ford Ranger Stormtrak - utilitara multifunctionala?

Test Auto ZF: Ford Ranger Stormtrak - utilitara multifunctionala?

Autor: Bogdan Alecu Pick-upurile, camionetele 4x4 au fost proiectate pentru a transporta sarcini de pana la o tona pe teren accidentat, motiv pentru care acestea dispun de sistem de tractiune integrala nepermanenta cu diferential central blocabil plus o bena generoasa. Aceasta este practic reteta "standard" a pick-upurilor. Dar dincolo de acest aspect, camionetele au evoluat. Daca acum 20 de ani spre exemplu acestea erau destinate aproape exclusiv fermierilor sau celor care lucreaza spre exemplu in constructii sau in diverse activitati ce necesita interventii in off-road, in ultimii 10-15 ani acestea au evolouat tot mai aproape de segmentul SUV-urilor - au devenit mai confortabile, mai practice, mai performante si polivalente - pot fi folosite si drept autoturisme, pentru transportul pasagerilor, cat si a marfurilor.