Cele mai recente stiri


Cele mai citite stiri


Ultimele cautari

politic

Finlanda are un nou premier: Sanna Marin este cel mai tanar prim-ministru din istoria tarii

Finlanda are un nou premier: Sanna Marin este cel mai tanar prim-ministru din istoria tarii

Antti Rinne a demisionat la inceputul acestei saptamani dupa ce Partidul de Centru, membru al coalitiei, a spus ca isi retrage sprijinul pentru el din cauza felului in care a gestionat o greva a postasilor. "Avem multa munca de facut pentru a restabili increderea", a declarat Sanna Marin presei dupa ce a obtinut la limita votul in randul membrilor din conducerea partidului, potrivit Agepres. Pe locul al doilea s-a plasat Antti Lindman, seful grupului parlamentar al partidului (SDP). Citeste si "Avem un program de guvernare comun care tine coalitia impreuna", a mai spus Sanna Marin.

diverse

Miss Univers 2019. Cea mai frumoasa femeie din lume este din Africa de Sud GALERIE FOTO

Miss Univers 2019. Cea mai frumoasa femeie din lume este din Africa de Sud GALERIE FOTO

Zozibini Tunzi, in varsta de 26 de ani, s-a impus in fata concurentei din Puerto Rico si a celei din Mexic, intr-un concurs animat de prezentatorul Steve Harvey, in care juriul a fost format din sapte femei. Miss Africa de Sud a fost aplaudata calduros dupa ultimul ei discurs, o noutate in competitie, in care a afirmat pur si simplu ca va face orice pentru a incuraja tinerele fete sa capete incredere in ele. "Am crescut intr-o lume in care o femeie ca mine, cu tipul meu de piele si tipul meu de par, nu a fost niciodata considerata frumoasa", a afirmat ea.

cultura

O carte pe zi: "Intelegerile care ne-au schimbat lumea", de Jacques Peretti

O carte pe zi: Intelegerile care ne-au schimbat lumea, de Jacques Peretti

Informatiile despre noi sunt pretul ascuns al fiecarei tranzactii pe care o facem. In 2016, astfel de date au fost utilizate pentru a identifica profilurile alegatorilor indecisi care urmau sa isi exprime votul atat la referendumul pentru Brexit, cat si la alegerile prezidentiale americane.